Diabaz Napisano 7 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Witam! Drodzy koledzy, mam problem. Zakupiłem amortyzator reba sl 2010 na aukcji allegro: http://allegro.pl/rock-shox-reba-sl-dual-air-manetka-poplock-110mm-i2736820299.html .Stan opisany jako idealny jednak w rzeczywistosci nie jest brakuje pokretła regulacji tłumienia (obrazek niżej). Nie widzi mi sie opcja dokupowania tej czesci z racji ceny -96zł z przesyłką, wiec z tym idzie moje pytanie: czy moge jakos regulowac tłumienie bez pokretła czy probowac zwrocic amortyzator sprzedającemu. Prosze o pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lyndowss Napisano 7 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Wsadź tam coś co ma taki sam wypust i pokręć. Reszta tych części to nie ma niż wspólnego z tym regulatorem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateusz0595 Napisano 7 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Mam w domu takie pokrętło nowe. Mogę sprzedać ci tanio. Jak jesteś zainteresowany to napisz na PW propozycje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diabaz Napisano 7 Listopada 2012 Autor Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Wygląda na to ze pasuje tam imbus 2,5 mm, szkoda ze nie ma pokretła no ale nie bede karcic sprzedawcy za to...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lyndowss Napisano 7 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Jeżeli nie było o tym wzmianki na aukcji to karć! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzik86 Napisano 8 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 Jakby nie patrzeć, to na fotkach widoczny jest te pokrętło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diabaz Napisano 9 Listopada 2012 Autor Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 Kolega z forum ma do odsprzedania to pokretło, napisalem do sprzedawcy maila żeby po prostu sfinansował to co brakuje. W koncu w opisie aukcji nie było zawarte że jej brakuje. Zobaczymy dalszy przebieg wydarzeń Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kello Napisano 10 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2012 Jeśli na zdjęciach jest to oczywiście, że musi ci je dosłać albo sfinansować zakup. Ja nie wiem w ogóle o czym te rozważania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adriansocho Napisano 10 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2012 Dokładnie, widać na jednej z fotek. Niech sprzedający nie kombinuje tylko wyśle to, co sprzedawał W CAŁOŚCI. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 10 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2012 Możesz mu też zaproponować zapłatę za Specjalnego Imbusa Do Regulacji Tłumienia Powrotu za 96 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiater Napisano 11 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2012 Podepne sie pod temat... Szukam nakrętki tłumienia powrotu do epicona 2011 bo zgubiłem... Nie wiem ktoś gdzie takową dostane? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MokryxD Napisano 11 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2012 Proszę, za 25 PLNów jest twoje http://www.sklep.eurobike.pl/index.php/produkt/pokretlo-regulacji-tlumienia-sr-suntour Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diabaz Napisano 11 Listopada 2012 Autor Udostępnij Napisano 11 Listopada 2012 Suntourowskie widzę że cenowo przystępne. Ceny RS to jakaś porażka, sprzedawca jutro jeszcze ostatecznie będzie szukał u siebie pokrętła. Napisał ze jeśli nie znajdzie to zobowiąże się do pokrycia kosztów pokrętła (od naszego forumowego kolegi;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.