Racin2904 Napisano 7 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 witam Mam taki problem dzisiaj przyszedł amor EPICON chce założyc zacisk i tarcze ktora kupiłem a tu lipa kupiłem zacisk z adpterem do 203 mm i tarcze hayes 203mm i nie moge założyc koła bo zacisk jest za blisko... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
f16marcin Napisano 7 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Daj fotkę. Zapewne brakuje podkładek po 2 z każdej strony i to jakoś wyregulujesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Racin2904 Napisano 7 Listopada 2012 Autor Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 podkladki miedzy zacisk a adapter ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariusz231 Napisano 7 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Tak, to powinno wygladac u Ciebie http://www.google.pl/search?q=podkladki+adaptera+avid&hl=pl&client=ms-android-motorola&tbo=d&source=android-search-app&v=133247963&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=EcaaUJ3yEYbPsgadtIDQCw&ved=0CAgQ_AUoAQ&biw=569&bih=295&sei=IcaaULz0F4jFswat-IDYCg#i=6 Wysyłane z mojego Milestone za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
f16marcin Napisano 7 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Niezależnie czy to mocowanie PM czy IS powinno wyglądać mniej więcej jak na fotce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Racin2904 Napisano 7 Listopada 2012 Autor Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 a kolego mógłbym założyc taki podkladki jak sa v brake te od klocków ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
f16marcin Napisano 7 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 No dobrze zauważyłeś wyglądają podobnie, sprawdź. Generalnie chodzi o to aby odległość była dobra więc powinny być załóż tyle żeby tarcza na swoich kocach jak patrzysz od tylu zacisku była równo z końcem klocka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Racin2904 Napisano 7 Listopada 2012 Autor Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 wielkie dzieki jutro zobacze z tymi od v brake i dam odpowiedz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzezniol Napisano 7 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Te podkładki od v`ek są identyczne ... Pomijam tu oczywiście fakt że producent zaleca tarczę max średnicy 185 mm dla Epicona. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.