Skocz do zawartości

[Biedronka]Oferta rowerowa

llancer

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Byłem dziś w biedrze i widziałem 6 trenażerów dalej po 200zł. Myślę, że są identyczne jak te z allegro do których Zabski dał linka. Tu link do aukcji identycznego trenażera, ale z dobrymi zdjęciami.

• 2 tygodnie później...
Napisano

W Białymstoku w większości Biedronek trenażery zostały wycofane (nic się nie sprzedawało wg. moich obserwacji), w jednej jeszcze były.....

po 99zł :woot: tak wiec wziąłem jeden. Niestety z chwilowego braku czasu odbył się kilkuminutowy test na oponach RR 2.1. Jutro będę miał Geax LANCZEM 1,5 i wtedy może uda się zrobić jakiś dłuższy test. Na pierwszy rzut oka wygląda dosyć porządnie.

Napisano

Ja kupiłem ostatnio skarpetki narciarskie za kilkanaście złociszy. Niestety nie zauważyłem, że są taki takie długie. Ale dziś przetestowałem i wada stała się zaletą. Generalnie dziś przy temperaturze bliskiej zeru w butach SPD w sporej części z siateczkami dały radę na dystansie 15km.

Napisano

W Białymstoku w większości Biedronek trenażery zostały wycofane (nic się nie sprzedawało wg. moich obserwacji), w jednej jeszcze były.....

po 99zł :woot: tak wiec wziąłem jeden. Niestety z chwilowego braku czasu odbył się kilkuminutowy test na oponach RR 2.1. Jutro będę miał Geax LANCZEM 1,5 i wtedy może uda się zrobić jakiś dłuższy test. Na pierwszy rzut oka wygląda dosyć porządnie.

Kiedy kupiłeś i ile ich jeszcze zostało? :P

Napisano

Hej koledzy z Białegostoku - jest szansa że kupicie mi jedną sztuke i wyślecie do Łodzi? Oczywiście za przysługę odwdzięczę się piwkiem :] Za 99zł to nawet z czystej ciekawości bym kupił.

Napisano

Z chęcią bym kupił tylko najpierw chciałbym dowiedzieć się gdzie je można spotkać jeszcze, bo jednak zwiedzić 16 sklepów w całym mieście, to więcej wydam na benzyne, niż ten trenażer kosztuje :P

Napisano

Nie wiem gdzie kupił Krzych, ale ja kupiłem na radzymińskiej.:) Zostało jeszcze 5 sztuk więc jako pierwszy u nich kupiłem, bo byłem tam jak tylko się pokazały po 200zł i było ich 6. Więc trenażery są w co najmniej w 2 biedronkach w Białym.

Napisano

@UP

Kupiłbym, ale jutro mam wyjazd na obóz i w tej chwili nie mam na nic czasu, więc sorki.

Co do samego trenażera, to jest dosyć głośny gdy się rozpędzimy na blacie i na 11T z tyłu, więc w bloku raczej nie poszalejemy.:) Regulacja w manetce niewiele zmienia opór choć niewielka różnica jest. Można go także zmieniać poprzez docisk rolki lecz z tym jeszcze nie eksperymentowałem. Małe żółte paluszki za mocno przykręciły blachę przytrzymującą rolkę do ramy trenażera przez nie dawała się regulować. Jedna z tych śrub miała już już nieźle zjechane gniazdo na imbus lecz udało mi się ją poluzować, więc można podsumować że wszystko działa lecz na jakość pozostawia wiele do życzenia i lepiej nie wyrzucajcie paragonu bo może się przydać.;)

Napisano

No dobrze, skoro już wiadomo gdzie jest trenażer czy ktoś byłby tak uprzejmy i zakupił jedna sztukę dla mnie?

Kupiony, napisz do mnie na GG: 8513001 to się umówimy co do wysyłki.

Gdyby ktoś był zainteresowany, to w Białymstoku jest jeszcze całkiem spory zapas trenażerów. Jak wszedłem, to było chyba 14, także jeszcze 12 zostało. Nie wiem dokładnie jaka to ulica, ale to jest Biedronka między Nowym Miastem, a Kleosinem. Paderewskiego chyba. Przejeżdza się przez tory i po lewej stronie.

Napisano

Ma ktoś informację czy owy sprzęt można dostać gdzieś na Śląsku lub w Zagłębiu? Katowice/Gliwice/Sosnowiec/Będzin/Dąbrowa Górnicza etc. bądź Krakowie?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...