bruce95 Napisano 20 Listopada 2012 Napisano 20 Listopada 2012 Byłem dziś w biedrze i widziałem 6 trenażerów dalej po 200zł. Myślę, że są identyczne jak te z allegro do których Zabski dał linka. Tu link do aukcji identycznego trenażera, ale z dobrymi zdjęciami.
Krzych B-stok Napisano 5 Grudnia 2012 Napisano 5 Grudnia 2012 W Białymstoku w większości Biedronek trenażery zostały wycofane (nic się nie sprzedawało wg. moich obserwacji), w jednej jeszcze były..... po 99zł tak wiec wziąłem jeden. Niestety z chwilowego braku czasu odbył się kilkuminutowy test na oponach RR 2.1. Jutro będę miał Geax LANCZEM 1,5 i wtedy może uda się zrobić jakiś dłuższy test. Na pierwszy rzut oka wygląda dosyć porządnie.
llancer Napisano 5 Grudnia 2012 Autor Napisano 5 Grudnia 2012 U siebie też liczyłem na tańszą cene lecz wycofali. U mnei już4 biedronke otwierają jutro w 45tys. miescie
siimon Napisano 5 Grudnia 2012 Napisano 5 Grudnia 2012 Ja kupiłem ostatnio skarpetki narciarskie za kilkanaście złociszy. Niestety nie zauważyłem, że są taki takie długie. Ale dziś przetestowałem i wada stała się zaletą. Generalnie dziś przy temperaturze bliskiej zeru w butach SPD w sporej części z siateczkami dały radę na dystansie 15km.
M1n1s7eR Napisano 5 Grudnia 2012 Napisano 5 Grudnia 2012 W Białymstoku w większości Biedronek trenażery zostały wycofane (nic się nie sprzedawało wg. moich obserwacji), w jednej jeszcze były..... po 99zł tak wiec wziąłem jeden. Niestety z chwilowego braku czasu odbył się kilkuminutowy test na oponach RR 2.1. Jutro będę miał Geax LANCZEM 1,5 i wtedy może uda się zrobić jakiś dłuższy test. Na pierwszy rzut oka wygląda dosyć porządnie. Kiedy kupiłeś i ile ich jeszcze zostało?
nogger Napisano 5 Grudnia 2012 Napisano 5 Grudnia 2012 Hej koledzy z Białegostoku - jest szansa że kupicie mi jedną sztuke i wyślecie do Łodzi? Oczywiście za przysługę odwdzięczę się piwkiem :] Za 99zł to nawet z czystej ciekawości bym kupił.
M1n1s7eR Napisano 5 Grudnia 2012 Napisano 5 Grudnia 2012 Z chęcią bym kupił tylko najpierw chciałbym dowiedzieć się gdzie je można spotkać jeszcze, bo jednak zwiedzić 16 sklepów w całym mieście, to więcej wydam na benzyne, niż ten trenażer kosztuje
nogger Napisano 5 Grudnia 2012 Napisano 5 Grudnia 2012 Miejmy nadzieję że Krzych napisze o który sklep chodzi.
bruce95 Napisano 6 Grudnia 2012 Napisano 6 Grudnia 2012 Nie wiem gdzie kupił Krzych, ale ja kupiłem na radzymińskiej. Zostało jeszcze 5 sztuk więc jako pierwszy u nich kupiłem, bo byłem tam jak tylko się pokazały po 200zł i było ich 6. Więc trenażery są w co najmniej w 2 biedronkach w Białym.
nogger Napisano 6 Grudnia 2012 Napisano 6 Grudnia 2012 No dobrze, skoro już wiadomo gdzie jest trenażer czy ktoś byłby tak uprzejmy i zakupił jedna sztukę dla mnie?
bruce95 Napisano 7 Grudnia 2012 Napisano 7 Grudnia 2012 @UP Kupiłbym, ale jutro mam wyjazd na obóz i w tej chwili nie mam na nic czasu, więc sorki. Co do samego trenażera, to jest dosyć głośny gdy się rozpędzimy na blacie i na 11T z tyłu, więc w bloku raczej nie poszalejemy. Regulacja w manetce niewiele zmienia opór choć niewielka różnica jest. Można go także zmieniać poprzez docisk rolki lecz z tym jeszcze nie eksperymentowałem. Małe żółte paluszki za mocno przykręciły blachę przytrzymującą rolkę do ramy trenażera przez nie dawała się regulować. Jedna z tych śrub miała już już nieźle zjechane gniazdo na imbus lecz udało mi się ją poluzować, więc można podsumować że wszystko działa lecz na jakość pozostawia wiele do życzenia i lepiej nie wyrzucajcie paragonu bo może się przydać.
M1n1s7eR Napisano 7 Grudnia 2012 Napisano 7 Grudnia 2012 No dobrze, skoro już wiadomo gdzie jest trenażer czy ktoś byłby tak uprzejmy i zakupił jedna sztukę dla mnie? Kupiony, napisz do mnie na GG: 8513001 to się umówimy co do wysyłki. Gdyby ktoś był zainteresowany, to w Białymstoku jest jeszcze całkiem spory zapas trenażerów. Jak wszedłem, to było chyba 14, także jeszcze 12 zostało. Nie wiem dokładnie jaka to ulica, ale to jest Biedronka między Nowym Miastem, a Kleosinem. Paderewskiego chyba. Przejeżdza się przez tory i po lewej stronie.
cisu Napisano 10 Grudnia 2012 Napisano 10 Grudnia 2012 Ma ktoś informację czy owy sprzęt można dostać gdzieś na Śląsku lub w Zagłębiu? Katowice/Gliwice/Sosnowiec/Będzin/Dąbrowa Górnicza etc. bądź Krakowie?
zabiel17 Napisano 10 Grudnia 2012 Napisano 10 Grudnia 2012 M1n1s7eR- pisałem do Ciebie na gg, czy kupiłbyś mi także takiego trenażerka ? jeśli po 99zł oczywiście... odpisz na priva albo na gg do mnie.
Mod Team mrmorty Napisano 10 Grudnia 2012 Mod Team Napisano 10 Grudnia 2012 zamykam temat bo zdublowany i tyle
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.