Skocz do zawartości

[Biedronka]Oferta rowerowa

llancer

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Zaczynamy cz.1 o ofertach biedronki,Wczoraj u mnie w biedronce pojawiło siękilka trenażerów,mających podstake pod koło,manetke do regulacji siły(7 stopniową magnetyczną oraz ośkę.Cena to 199zl Przypomina te z allegro za 300 :)Potwierdzone w innych wiekszych miastach też są,niestety nic nie ma o nich w gazetkach i na ich stronie www.

Napisano

Hm.. to jeden z tych trenażerów głośniejszych od odrzutowców? :)

Tak pytam, bo myślałem o trenażerku ale mieszkam w bloku...

Napisano

Ja sobie kupie,poprostu nie mam tyle kasy by kupować sobie jakiśtrenażer za 600zł lub wiecej na te 2 miesiace góra 3 :? gdzie bede jezdzil pewnie co 2 dzien nei wiecej niz 1-2 godziny bo szkoła ,szkoła itd. :/

Ale ogólnie wygląda porządnie...

Napisano

Jutro robię przelot po wszystkich Biedronkach w mieście, jak się trafi i będą jakoś wyglądać to biorę.

Muszę Cie zmartwić, nie ma w czecho. Wczoraj mi dzwoniła moja kobieta, czy mi kupić, bo są w Warszawie. Poleciałem do naszej Biedronki, zobaczyć co to za wynalazek ale nie było. Babka na kasie powiedziała, że na większe miasta poszły. Trenażer na zdjęciach wygląda dobrze jednak wypróbuje go dopiero za 2 tygodnie

Napisano

Też jestem ciekaw jak wygląda i jak działa. Przy okazji byłem w 4 różnych Biedronkach i u mnie w Gdańsku nigdzie nie było.

Napisano

W Biedronce nie zejdą z ceną ;] Towar poleży trochę i zdejmą go z półek. Być może wróci za jakiś czas, ale niekoniecznie w tej samej biedrze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...