Skocz do zawartości

[trasy rowerowe] podlasie

zordiak

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam wszystkich zapalonych bikerów. Czy są wśród was osoby, które znają trasy rowerowe wschodniej polski (Białowieża · Białystok · Biała Podlaska · Biebrzański Park Narodowy · Bohoniki · Czartoria · Grabarka · Góra Strękowa · Hajnówka) Jeśli macie również jakieś sprawdzone miejsca noclegowe proszę podajcie jakieś namiary :) Poniżej kilka zdjęć które znalazłem w necie, naprawdę piękne miejsca

Napisano

cze zordiak . Jestem z podlasia (sokółka) i w pierwszych dniach maja 3-7 chcemy wyskoczyć z kolegami na rowerki .Może przyłączyłbyś się albo zaproponował jakies fajne miejsca . Mój adres ...................rympal21@tlen.pl.......................................................pozdrawiam

Napisano

Witam

Dzięki za zaproszenie ale dla mnie żeby do was dotrzeć to cała wyprawa :). Mam zamiar w te wakacje zapakować się w samochód, rowerek na dach i z tydzień czasu pokręcić się w waszej okolicy :) Jeśłi macie jakieś sprawdzone noclegi, trasy miejsca, które warto zobaczyć to piszcie !!! Wiem, że część informacji można znaleźć w necie, jednak opinie osób, które przemierzyły tamte trasy są najważniejsze

Pozdrawiam serdecznie

Napisano

Wyruszamy 6 maja na 5 dniową wycieczkę po Mazurach . Jak wrócę to opiszę trasę i podzielę się wrażeniami . Pozdrawiam

Napisano

Wyruszamy 6 maja na 5 dniową wycieczkę po Mazurach . Jak wrócę to opiszę trasę i podzielę się wrażeniami . Pozdrawiam

Witam

Super, życzę udanego wyjazdu. Przy okazji jeśli będziesz miał adresy noclegów w ciekawych miejscach to czekam na informacje.

Pozdrawiam

Napisano

Jestem z Gdańska, ale mój dziadek mieszka na Podlasiu (dokładnie na granicy górnego basenu BPN) więc znam co nieco tamte okolice. Naprawdę jest tam gdzie pojeźdźić, nie będziesz żałował. Jednak nie radziłbym na dniach planować tej wycieczki. O tej porze roku wiele dróg jest nie przejezdnych (rzeki są wylane). Pierwsze djęcie które podałeś jest z Osowca :) . Na więcej zdjęć z BPN zapraszam na moje portfolio ( http://www.portfolio-stachu.abc.pl ). Większość widoczków jest z tamtych okolic.

Napisano

Jestem z Gdańska, ale mój dziadek mieszka na Podlasiu (dokładnie na granicy górnego basenu BPN) więc znam co nieco tamte okolice. Naprawdę jest tam gdzie pojeźdźić, nie będziesz żałował. Jednak nie radziłbym na dniach planować tej wycieczki. O tej porze roku wiele dróg jest nie przejezdnych (rzeki są wylane). Pierwsze djęcie które podałeś jest z Osowca :) . Na więcej zdjęć z BPN zapraszam na moje portfolio ( http://www.portfolio-stachu.abc.pl ). Większość widoczków jest z tamtych okolic.

Dzięki za info, pozdrawiam serdeczsnie.

Napisano

ja mieszkam w hajnowce.....

gg: 4226652 :)

jesli ktos sie chce czegos dowiedziec o ciekawych miejscach itd. zapraszam :)

prawie codziennie jestem na rowerze w puszczy i okolicznych wsiach.... :D

Napisano

a jesli stachu chodzi o przejezdnosc drog to pieprzysz jednym slowem glupoty.....

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...