zordiak Napisano 13 Kwietnia 2006 Napisano 13 Kwietnia 2006 Witam wszystkich zapalonych bikerów. Czy są wśród was osoby, które znają trasy rowerowe wschodniej polski (Białowieża · Białystok · Biała Podlaska · Biebrzański Park Narodowy · Bohoniki · Czartoria · Grabarka · Góra Strękowa · Hajnówka) Jeśli macie również jakieś sprawdzone miejsca noclegowe proszę podajcie jakieś namiary Poniżej kilka zdjęć które znalazłem w necie, naprawdę piękne miejsca
Gość Gość Napisano 13 Kwietnia 2006 Napisano 13 Kwietnia 2006 cze zordiak . Jestem z podlasia (sokółka) i w pierwszych dniach maja 3-7 chcemy wyskoczyć z kolegami na rowerki .Może przyłączyłbyś się albo zaproponował jakies fajne miejsca . Mój adres ...................rympal21@tlen.pl.......................................................pozdrawiam
zordiak Napisano 14 Kwietnia 2006 Autor Napisano 14 Kwietnia 2006 Witam Dzięki za zaproszenie ale dla mnie żeby do was dotrzeć to cała wyprawa . Mam zamiar w te wakacje zapakować się w samochód, rowerek na dach i z tydzień czasu pokręcić się w waszej okolicy Jeśłi macie jakieś sprawdzone noclegi, trasy miejsca, które warto zobaczyć to piszcie !!! Wiem, że część informacji można znaleźć w necie, jednak opinie osób, które przemierzyły tamte trasy są najważniejsze Pozdrawiam serdecznie
Gość Gość Napisano 20 Kwietnia 2006 Napisano 20 Kwietnia 2006 Wyruszamy 6 maja na 5 dniową wycieczkę po Mazurach . Jak wrócę to opiszę trasę i podzielę się wrażeniami . Pozdrawiam
zordiak Napisano 20 Kwietnia 2006 Autor Napisano 20 Kwietnia 2006 Wyruszamy 6 maja na 5 dniową wycieczkę po Mazurach . Jak wrócę to opiszę trasę i podzielę się wrażeniami . Pozdrawiam Witam Super, życzę udanego wyjazdu. Przy okazji jeśli będziesz miał adresy noclegów w ciekawych miejscach to czekam na informacje. Pozdrawiam
stasiek Napisano 20 Kwietnia 2006 Napisano 20 Kwietnia 2006 Jestem z Gdańska, ale mój dziadek mieszka na Podlasiu (dokładnie na granicy górnego basenu BPN) więc znam co nieco tamte okolice. Naprawdę jest tam gdzie pojeźdźić, nie będziesz żałował. Jednak nie radziłbym na dniach planować tej wycieczki. O tej porze roku wiele dróg jest nie przejezdnych (rzeki są wylane). Pierwsze djęcie które podałeś jest z Osowca . Na więcej zdjęć z BPN zapraszam na moje portfolio ( http://www.portfolio-stachu.abc.pl ). Większość widoczków jest z tamtych okolic.
zordiak Napisano 21 Kwietnia 2006 Autor Napisano 21 Kwietnia 2006 Jestem z Gdańska, ale mój dziadek mieszka na Podlasiu (dokładnie na granicy górnego basenu BPN) więc znam co nieco tamte okolice. Naprawdę jest tam gdzie pojeźdźić, nie będziesz żałował. Jednak nie radziłbym na dniach planować tej wycieczki. O tej porze roku wiele dróg jest nie przejezdnych (rzeki są wylane). Pierwsze djęcie które podałeś jest z Osowca . Na więcej zdjęć z BPN zapraszam na moje portfolio ( http://www.portfolio-stachu.abc.pl ). Większość widoczków jest z tamtych okolic. Dzięki za info, pozdrawiam serdeczsnie.
Gość Gość Napisano 21 Kwietnia 2006 Napisano 21 Kwietnia 2006 ja mieszkam w hajnowce..... gg: 4226652 jesli ktos sie chce czegos dowiedziec o ciekawych miejscach itd. zapraszam prawie codziennie jestem na rowerze w puszczy i okolicznych wsiach....
Gość Gość Napisano 21 Kwietnia 2006 Napisano 21 Kwietnia 2006 a jesli stachu chodzi o przejezdnosc drog to pieprzysz jednym slowem glupoty.....
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.