venom2000 Napisano 13 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 Bo w promocji poleciło mi go parę osób ciężar nie ma znaczenia sklep miałem pod ręką na RST-ka musiałem czekać ok 3 tyg a mi potrzebny był za maks 3 dni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenthin Napisano 13 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 Właśnie cały myk w zmianie skoku polega na tym, by ograniczyć zakres pracy widelca przy obniżaniu lub powiększyć przy zwiększaniu skoku. Im więcej elementów na prowadnicy, tym mniejsza (krótsza) komora powietrzna, a co za tym idzie, skok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 14 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 No to dziś jak wrócę z roboty to zrobię trzecie podejście do niego Wysłane z Ace za pomocą Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hellfirez1 Napisano 8 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2012 recon w wersji TK pracuje fatalnie. Natomiast w wersji MC, praca jest miodna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.