Skocz do zawartości

[amortyzator] 2012 SR SUNTOUR XCR-RL - jak radzi sobie w terenie przy obciążeniu 95kg rowerzysty?

sowa56

Rekomendowane odpowiedzi

Gdybym chciał się lansować to bym kupił sobie speca albo konę na fulu za min.12 tyś.\pln,nie idę w super lekkość rowerową bo mnie to nie bawi robię składaka który sprosta moim wymaganiom wagowym(90-92 kg mojej wagi) a Recon będzie idealnie spisywał się w 70% w mieście a reszta poza miastem,czasem jakiś maratonik dla rozrywki

Gdybym chciał się lansować to bym kupił sobie speca albo konę na fulu za min.12 tyś.\pln,nie idę w super lekkość rowerową bo mnie to nie bawi robię składaka który sprosta moim wymaganiom wagowym(90-92 kg mojej wagi) a Recon będzie idealnie spisywał się w 70% w mieście a reszta poza miastem,czasem jakiś maratonik dla rozrywki

ale mozesz wytlumaczyc czemu ten recon w czym lepszy ? ze ciezszy to lepszy, nie koniecznie w tej klasie wagowej

Hmm... zaiste zaskakujące. Zacząłbym od próby wyjęcia jednego z żółtych elementów i zmierzenia skoku.

Nie no teraz na poważnie :w00t: serio spróbować wyciągnąć ten żółty dystans ? Myślałem że trzeba dołożyć coś właśnie żeby mniej miejsca było :blink:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...