PrzemekKilian Napisano 5 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 (edytowane) Witam Dnia 5.11.12 zostałem okradziony z roweru Giant XTC 3 z 2009 roku. Rower został skradziony między 20.30 a 22.30 spod akademika T-16 Politechniki Wrocławskiej. Osiedle wittigowo. Rower był dodatkowo wyposażony w oświetlenie cat-eye, tylni błotnik,licznik sigma, opony Race King 2.0. Numer ramy F/N GA970310 kontakt 793737371 oferuje nagrodę pieniężną za pomoc w odzyskaniu roweru poniżej zdjęcie roweru, jeszcze przed dodatkami. Edytowane 5 Listopada 2012 przez PrzemekKilian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawel95 Napisano 6 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 Hej, jeżdżę dużo po Wrocławiu. Co rano przejeżdżam przez praktycznie cały do szkoły, a potem z powrotem do domu. Możesz na mnie liczyć. Sam też straciłem kiedyś moje cudo. Znam ten ból ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrzemekKilian Napisano 7 Listopada 2012 Autor Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Rower się odnalazł, dzięki za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
refiko Napisano 7 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Mógłbyś przybliżyć okoliczności odnalezienia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawel95 Napisano 8 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 tak jak to już ktoś zaproponował, aby utworzyć dział dla odnalezionych rowerków... Dobry pomysł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adhed Napisano 19 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 super że się odnalazł, bo znalazłem podobnego na allegro i jestem zainteresowany kupnem (okazyjna cena) i już mi serducho zaczęło bić jak zobaczyłem ten temat, bo wygląda niemal identycznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi