Negatywo Napisano 5 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 Witam. Przesiadam się ze sztywnego mtb na coś z pełną amortyzacja w okolicach cross country. Mam do wyboru dwa dampery, dosyć wiekowe; - Manitou SWINGER SPV 3WAY - FOX Float RL (AVA ProPedal) Jeszcze nie jeździłem dłużej na pełnej amortyzacji i nie bardzo wiem który lepiej mi się sprawdzi z RS Reba 100mm. Nie bardzo też wiem jak działają systemy w obu, zwłaszcza w Foxie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenthin Napisano 5 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 Tu nie jest tak prosto jak z przodu. Nie dość, że pewne dampery z pewnymi ramami zupełnie się nie zgrywają, to jeszcze w jednej ramie dwa teoretycznie inne dampery, lecz z innym zaworowaniem, potrafią pracować zupełnie inaczej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team durnykot Napisano 6 Listopada 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 Się mi wydaje ,że Fox RL nie ma ProPedala jako takiego- ma regulowane tłumienie odbicia i pełną blokadę. Napisz moze ,jaką ramę planujesz, łatwiej będzie coś doradzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Negatywo Napisano 6 Listopada 2012 Autor Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 rama to INTENSE Spider xvp, skok 100mm http://images.search...&start=35&pos=5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.