Bajkowiec Napisano 6 Listopada 2012 Autor Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 no nie idzie za cholere zdjąc a jak bym popsikal obficie wd-40 ? Tylko musiałbym kupic hehe no wlasnie kurde nie mam same cieniasy xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kato39 Napisano 6 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 walnij młotkiem od góry rury sterowej kilka razy powinno wyjść Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bajkowiec Napisano 6 Listopada 2012 Autor Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 ok amorka zdjąlem ale mi się stery rozlecialy i nie wiem jak lecą po kolei ale i tak na razie musze go przyciąc na razie dziękuje za odpowiedzi i wrócę do was za pare dni pewnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siimon Napisano 7 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Jeżeli tam było tyle rdzy to ja bym już nie zakładał starych sterów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bajkowiec Napisano 7 Listopada 2012 Autor Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 no ale ile by kosztowaly nowe? chcialbym sie zmiescic do 50zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 7 Listopada 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Jeżeli chodzi ci o stery to od ok 15zł do ... a kto to wie ... za 50 zł spokojnie powinno sie dać kupić maszynowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bajkowiec Napisano 7 Listopada 2012 Autor Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 a podacie jakies konkretne? bo nie znam się na tym? dziura tam gdzie są stery ma 4.7 cm ale nie wiem ile to cali ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenthin Napisano 7 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Dziura to jest w... wiadomo gdzie. 4,7cm, ale jak to mierzyłeś? Daj fotki, będzie o wiele łatwiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bajkowiec Napisano 7 Listopada 2012 Autor Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 no srednice tej dzury w ramie tam gdzie wchodzi amorek Mierzylem oczywiscie srednice linijka http://www.bikekatalog.pl/2010/rowery/1180/Centurion.Backfire.Fun.200/ http://www.chainreactioncycles.com/Models.aspx?ModelID=68774 takie mam stery a wlasnie zapomnialem dodac ze wyczyscilem stery z rdzy i dobrze wyglądają a wlasnie zapomnialem dodac ze wyczyscilem stery z rdzy i dobrze wyglądają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kraszak Napisano 7 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Lepiej kup nowe będziesz mieć pewność dobrej jakości działania, a nie baw się w czyszczenie jeszcze zależy co czyściłeś i czy to w ogóle będzie się nadawać do ponownego użytkowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bajkowiec Napisano 7 Listopada 2012 Autor Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 nie no dobra kupie nowe http://allegro.pl/stery-klasyczne-fsa-th-860-1-1-8-sklepmtb-i2753604773.html takie mogą byc? musialbym wyjmowac miski z ramy przy zmianie? jesli tak to jak to zrobic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kraszak Napisano 7 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Stery które podałeś są klasyczne(czyli na gwint) a ty jak widać na zdjęciu które jest na pierwszej stronie masz stery typu a-head. Więc musisz kupić kupić stery typu a-head. Najlepiej idź do sklepu rowerowego z serwisem i powiedz, że chcesz wymienić stery na nowe. Zapłacisz parę złotych więcej i będziesz mieć wszystko dobrze zrobione. A tak znając życie będziesz się pieprzyć z założeniem sterów i nie daj boże kupisz jeszcze nie te co potrzeba. Ale rób jak uważasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bajkowiec Napisano 7 Listopada 2012 Autor Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 w moim miescie nie ma rowerowego z serwisem musialbym jechac do Kielc A niewiem czy tata mnie zawiezie i nie wiem czy wogóle by to zrobili od razu czy trzeba byc czekać np.3 dni jutro zadzwonie i zapytam czy maja w sklepie takie stery:) a znalazlem jeszcze takie http://allegro.pl/klasyczne-tanie-mocne-lekkie-stery-vp-a-head-1-1-8-i2757260553.html te mogą byc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kraszak Napisano 7 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Możesz przecież zawsze wcześniej napisać e-maila albo zadzwonić do jakiegoś sklepu z serwisem i się umówić tak żeby zrobili od ręki. Sklepy najczęściej posiadają strony internetowe albo jakieś wizytówki w internecie. Wystarczy użyć wyszukiwarki i mamy podane wszystko jak na talerzu. Serwis rowerów Kielce Naprawa rowerów Kielce Sklep rowerowy kielce rower napraw szybko tanio profesj Proszę Na przyszłość radzę korzystać z wyszukiwarki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bajkowiec Napisano 7 Listopada 2012 Autor Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 wiem ze jest duzo różnych ale mam zaufanie do wsółsportu tam kupowalem wszystkie rowery tego centuriona tez tam kupiłem dlatego wole tam a nie gdzie indziej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bajkowiec Napisano 8 Listopada 2012 Autor Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 rower zlozony na starych sterach Amorek świetny dziękuje za wszelkie odpowiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.