Patex Napisano 5 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 Witam, Mam takie pytanko do fachowców. Posiadam pulsometr sigmę pc 15.11 w której są 3 strefy treningowe. Problem polega na tym że, muszę wypisywać dokładne czasy z tych stref. Patrzyłem w pulsometrze, i co jedynie pokazuje mi jedna strefa np:( 94% in zone, 2h.35min) I na tym się kończy. Innych opcji z strefami nie ma. Może mi ktoś podpowiedzieć o co kaman? Ewentualnie gdzie one się znajdują? Może jakoś źle patrze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 5 Listopada 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 Odpaliłem demo, żeby zobaczyć. Z tego co widzę to masz 1 strefę, której zakres możesz ustawić. Podczas treningu widzisz 3 strefy, ale to jest trochę oszukane - te 3 strefy to Twoja ustawiona strefa, poniżej tej strefy i powyżej niej w związku z tym czas 'w strefie' to jedynie czas w zdefiniowanej strefie przez Ciebie. Trochę to kiepskie, ale cóż, nie jest to najwyższy model. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qamal Napisano 5 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 safian troche naklamales ale i tak wnioski sa te same w tej sigmie masz 3 strefy do wyboru dwie strefy sa od gornie ustalone przez algorytm wg hr max wpisanego a trzecia strefe mozesz sobie ustalic sam a czas ze strefy pokazuje ci tylko z tej ktora wybrales w opcjach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukas85 Napisano 7 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Ja starszy model tego pulsometru, ale technicznie to chyba to samo. Wchodzis w setting-hr zones i tam ustawiasz poczatek i koniec kazdej ze stref. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.