Grzeniu Napisano 5 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 Witam! Poszukuję czegoś takiego,jak w temacie.Główne kryterium jest takie,by odzienie to nie było z kategorii "obcisłych",miało możliwość zwężenia nogawek,aby nie łapać korby i nadawało się na obecne temperatury.Nie muszą to być spodnie stricte rowerowe,mogą być również dresy.Może ktoś ma doświadczenie i może pomóc,doradzić? Z góry dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 5 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 Jaka kwota do wydania ? Jak do 200 z groszami to polecam Endura Humvee mam i mogę polecić z czystym sumieniem Wysłane z Ace za pomocą Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzeniu Napisano 5 Listopada 2012 Autor Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 Oj,niestety budżet dosyć ograniczony najlepiej by było zmieścić się w okolicy 100 zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek87 Napisano 5 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 Spodnie do biegania Dobsom R-90 | Obuwie do biegania, buty do biegania Opinie są na forum. Nie wiem tylko czy one wystarczyłyby na obecną pogodę. Pewnie jakies getry termo by się przydały pod spód;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.