Gość ZonX Napisano 12 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 Witam Pytanie moge i głupie ale nigdy wczesnie sie nad tym nie zastanawialem a teraz mam dylemat. Czy jest roznica ktorą strona wkrece suport w rame? Suport ma 2 koncowki z gwinem - jedna na stałe z suporte i druga jako nakretka - ta nakretkne na stale kręciłem od strony korby (blatów) a nakretke od srtony ramienia- czy tak powinno byc? Pytam poniewaz mam problem z przezutką przedmio lx i manetkami deore - mianowicie manetki maja tak jakby za duzy skok i na 2 biegu przezutka zachodzi juz mocno na 3 a na trzecim praktycznie blokuje sie na ostatnim blacie - nie da sie tego wyregulowac - wydaje mi sie iz korba jest za blisko ramy - czyzby to wina suportu? (wkrecony w odwrotna strone?) Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 12 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 A ośka nie jest przypadkiem za krótka do tej korby? Jaki masz ten suport (model i wymiary)? Pozdrówko podejrzliwe ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szakq Napisano 13 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 raczej nie jest odwrotnie wkrecony bo tak sie wkreca zdecydowana wiekszasc suportow pewnie masz krotka oske j.w Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 13 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 suprt był dobrany do korby przez sprzedawce i niby mialo byc ok. Pierwszy raz wkrecalem suport wiec dlatego pytalem czy jest w dobra strone wkrecony Suport neco - ten najnozszy model a korba truvativ fifed Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukkas Napisano 13 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 suprt był dobrany do korby przez sprzedawce i niby mialo byc ok. Pierwszy raz wkrecalem suport wiec dlatego pytalem czy jest w dobra strone wkrecony ostatnio tez kupowalem suport, w sklepie, ale ja przyjechalem z calym rowerem, i nowa korba - w katalogu koles ze sklepu wyczytal ze do tej korby (deore 460) jest suport 113, ale po skreceniu bylo zle - dopiero 3 wkrecony suport zostal zaakceptowany (118 mm). najlepiej jedz z rowerkiem do sklepu tam ci dobiora tak zeby bylo okej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ogór Napisano 17 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2006 kapa troche ze za 3 razem dopiero ale zdarza sie ja kupie sobie 118 mm to mysle ze bedize dziaalac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.