mooozgh Napisano 5 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 jak w temacie czy ktos uzuwa/ł tego sprzetu ? pozdrawiam http://allegro.pl/tacx-t-1810-speedmatic-trenazer-markowy-manetka-i2757966936.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arturbiker Napisano 25 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2012 Ja soboiście używam świetny trenażer bardzi cichy i prosty w obsłudze ja kupilem używany i sprawuje mi się dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dery Napisano 25 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2012 Ja kupiłem Tacx Blue Twist czyli jeszcze tańszy model. Z dedykowaną oponą bardzo cichy w zasadzie słychać tylko napęd opór wystarczający z duużymi rezerwami. Jedyne do czego się można przyczepić to brak manetki ale spokojnie można sobie poradzić przerzutkami tak więc poleca speedmatica bo to w zasadzie model bliźniak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kinder85 Napisano 5 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2012 A ja dostałem taki dziś od mojej kochanej kobitki na urodziny Tak więc nie pomogę jeszcze ale w weekend mogę pierwsze wrażenia przedstawić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.