Racin2904 Napisano 4 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 Pomóżcie bo ja już nie wiem niby naklejkę ma ale czy prawdziwa http://www.aukcjoner...037746-.html#I1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MokryxD Napisano 4 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 Nie wiem, czy były Epicony sprężynowe. W każdym razie górne golenie wyglądają mi na Manitou (korona), a dolne to raczej SR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 4 Listopada 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 Nie przypominam sobie żeby epicon był na sprężynie stalowej to wygląda jak hybryda. Faktycznie korona wygląda jak z mańka ma dla niej klasyczne lekko ścięte gniazda goleni górnych oraz otwory do zdjęcia szali steru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team durnykot Napisano 4 Listopada 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 Dół z Epicona 2008 , góra z Manitou, środek- kto wie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slimaczek Napisano 4 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 Co jest jakaś sklejka dwóch lub więcej amortyzatorów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Racin2904 Napisano 4 Listopada 2012 Autor Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 amor ma 120mm skoku moze to w czyms pomorze pomoże. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slimaczek Napisano 4 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 Ty ten wynalazek chcesz kupic ? A poza tym zdaje mi się ze ten amorek moze mieć już dużo przejechane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Racin2904 Napisano 4 Listopada 2012 Autor Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 Tak juz kupiłem tzn dzisiaj wylicytowałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slimaczek Napisano 4 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 Za ile jeśli można wiedzieć ? Tak szczerze to ja bym sie nie odważył tego kupić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 4 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 No to żeś ładną rzeźbę kupił. Dół od Epicona, korona od Manitou, korek od RST, środek kto wie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slimaczek Napisano 4 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 Ciekawe z ilu rożnych amortyzatorów ktoś to skleił Jak założysz amorek do roweru to koniecznie napisz jak działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
99tomcat Napisano 4 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 Niezły wynalazek. Ciekawe co siedzi w środku, aż strach pomyśleć Ja bym się wycofał z zakupu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Racin2904 Napisano 4 Listopada 2012 Autor Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 przyjedzie kurier zobaczymy coż to bedzie cana 125 zl wiec nie ma co sie przejmowac ale lepsze to niz sztywny a możebedzie fajnie pracowal okaże sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team durnykot Napisano 4 Listopada 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 Aż jestem ciekaw z ilu amorów jest to COŚ. BTW- szacunek za odwagę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
99tomcat Napisano 4 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 Najwyżej sobie zrobisz krzywdę, ale co tam nie ma się co przejmować. Może jestem już za stary ale dentysta wyjdzie drożej nie mówiąc o większych urazach. Ja bym tego nie odważył się zamontować w rowerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Racin2904 Napisano 4 Listopada 2012 Autor Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 czemu zaraz ma sie rozwalic a może bedzie dużo lepszy od jakiegos XTR czy innego, rozbiore go całego i wrzuca jakies foty tylko czekamy za nim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MokryxD Napisano 4 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 Takie składaki nigdy nie wróżą nic dobrego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slimaczek Napisano 4 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 Pewnie w jednej połowie bedzie pół amortyzatora powietrzengo a w drugiej pół spręzynowego Tu sie przytnie tu sie dziurke zrobi I wejdzie wszystko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team durnykot Napisano 4 Listopada 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 Dobra, starczy pośmiechujek.... Poczekamy,zobaczymy. Temat zamykam , a Autor , jeśli będzie chciał coś dopisać, niech da znać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 5 Listopada 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 Takie składaki nigdy nie wróżą nic dobrego. Co prawda pozamykane ale dodam ze ja podobne składaki popełniałem z tym ze zawsze przemyślane dla własnych potrzeb i zawsze działały tak jak było to w zamiarze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.