Bizon Napisano 12 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 Ponoć w lewej manetce jest microindex.U mnie lewa działa jak zwykłe shimano są trzy położenia i tyle.Czyli nie mam w swojej przerzutce microindexu a wyrażnie w aukcji pisało że jest .Czy są może wersje manetek bez microindexu.Bo chyba do tego nie ma nigdzie żadnego załącznika.Chyba że coś źle robie to proszę mnie poinformować Przerzutka przód to sram 9.0 Link do aukcji http://www.allegro.pl/show_item.php?item=95231811 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szakq Napisano 13 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 byly i sa wersje bez jak i z mikroindeksem.co do wlacznika wylacznika to nie wiem ale opis jest jakis dziwny tak jakby sprzedajacy myslal ze mikroindeks daje to ze moze wspolpracowac z przednia przerzutka shimano.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bizon Napisano 13 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 Masz racje są bez i z micorindexem.Dzwoniłme tam koles mi posłał bez micorindeksu .Także musze je wymienic .Dzieki za info : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.