MarcinN Napisano 12 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 Tak jak w temacie, dobrze żeby obręcz była również w opcji na 24 cale, ale nie jest to konieczne i żeby kosztowała do 250zł, byłbym również wdzięczny za wagę realną. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinN Napisano 14 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 Nie wecie czy nie chcecie pomóc ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ogór Napisano 14 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 Nie wecie czy nie chcecie pomóc ? nie wemy moze single track ?? :P:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szakq Napisano 14 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 ja bym poszukal u mavica generalnei nei rpzesadza on z waga a wyczynowe modele do extremy z maxtalu sa bardzo mocne-niestety nie pamietamtych nowych oznaczen ale keidys byly bardzo fajne D521 i D321 bodajze odpowiednia ciezsza i lzjesza oraz mocneijsza i mniej mocna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kywak Napisano 14 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 Szczerze, to ja na obreczach az tak bym nie oszczedzal, singletrack najlzejszy, moze DM 24 na 24". Generalnie to odchudz inne rzeczy (np. Piasty, przelozenia w napedzie, kiere, mostek, sztyce itd itp), mozna stracic mase masy . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinN Napisano 15 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2006 Akurat te części, któe wymieniłeś, albo mam w miarę lekkie, albo nie zamierzam ich zmieniać . Kuźwa i tak pewnie kupie cholernego double track'a, potem ewentualnie odchudze na amorze(Dj na Pike). A słyszeliście może coś o tej obręczy?: http://bike-center.home.pl/product_info.ph...products_id=204 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Napatos Napisano 15 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2006 Tak, obiło nam się o uszy. Taki Avalanche wśród obręczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szakq Napisano 16 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2006 op prostu najmocniejsza na swiecie i tyle... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alvaren Napisano 16 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2006 Fakt to jedne z najlepszych i jeśli dobrze pamiętam to wagowo też nie jest żle.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Napatos Napisano 16 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2006 wg Weightweenies - TRAILPIMP 2002 - 895g. Waga piórkowa to raczej nie jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alvaren Napisano 16 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2006 To źle pamietałem :D:D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinN Napisano 16 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2006 Rozmiawiałem wczoraj z gościem, który jeździ na streecie na tej obręczy i raczej narzekał na nią, co prawda ja i tak bym jej tak nie katował, ale kupię po prostu starego sprawdzonego double track'a 24" i styknie. Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ogór Napisano 17 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2006 i tak tez zrob jak chcesz napisz do mnie na gg to podesle fotosy bo jutro bede mial koleczko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinN Napisano 17 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2006 Jeśli chodzi o fotki DT 24" to nie potrzebuję, bo już się naoglądałem po necie, a poza tym z przodu mam na 26" to prawie tak samo wygląda Pozdrower. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.