Skocz do zawartości

[obręcz] Jak najlżejsza z wytrzymałością przynajmniej singletrack'a(itp.)

MarcinN

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Tak jak w temacie, dobrze żeby obręcz była również w opcji na 24 cale, ale nie jest to konieczne i żeby kosztowała do 250zł, byłbym również wdzięczny za wagę realną.

Pozdrawiam.

Napisano

ja bym poszukal u mavica generalnei nei rpzesadza on z waga a wyczynowe modele do extremy z maxtalu sa bardzo mocne-niestety nie pamietamtych nowych oznaczen ale keidys byly bardzo fajne D521 i D321 bodajze odpowiednia ciezsza i lzjesza oraz mocneijsza i mniej mocna :)

Napisano

Szczerze, to ja na obreczach az tak bym nie oszczedzal, singletrack najlzejszy, moze DM 24 na 24". Generalnie to odchudz inne rzeczy (np. Piasty, przelozenia w napedzie, kiere, mostek, sztyce itd itp), mozna stracic mase masy :) .

Napisano

Rozmiawiałem wczoraj z gościem, który jeździ na streecie na tej obręczy i raczej narzekał na nią, co prawda ja i tak bym jej tak nie katował, ale kupię po prostu starego sprawdzonego double track'a 24" i styknie.

Pozdro.

Napisano

Jeśli chodzi o fotki DT 24" to nie potrzebuję, bo już się naoglądałem po necie, a poza tym z przodu mam na 26" to prawie tak samo wygląda ;)

Pozdrower.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...