setyta Napisano 12 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 ma ktos jakis sprytny sposob na zakladanie tubelessow bo kupilem 1wszy komplet kol i opon takich i za cholere nie moge ich zalozyc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 12 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 Czas, żebyś się zaprzyjaźnił z ZASADAMI PISANIA NOWYCH TEMATóW. Następnym razem będzie ostrzeżenie. Pozdrówko porządkowe . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobiasz Napisano 12 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 przydatny jest plyn do mycia naczyn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szakq Napisano 13 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 zalozyc w sensie zalzoyc na obrecz czy w sensie ze oponki sie nie uszczelniaja?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alvaren Napisano 13 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 Tublessy tylko widziałem a wogóle istnieje takie coś jak google http://www.harfa-harryson.com.pl/new/stron...c-tubeless.php5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
setyta Napisano 13 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 mi chodzi o jakis sprytny sposob na wcisniecie ich na obrecz bo niechca wejsc za zadne skarby siata juz mnie paluchy bola od prubowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alvaren Napisano 13 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 http://www.bikeworld.pl/?ppg=komentarze&id=134&dzial=3 GOOGLE :D:D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cath Napisano 13 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 Kolejny który dał się oczarować magią Tubelless. A zobaczysz jakie cyrki będą jak złapiesz "gumę". Powodzenia życzę przy wymianie/naprawie w terenie. Jestem zdecydowanym przeciwnikiem tubelles, przynajmniej w takiej formie jak system Mavic itp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
setyta Napisano 13 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 a slyszeliscie ze od przyszlego sezonu ma si pojawic cos podobnego do szosowych szytek tylko w rowerach mtb?? ciekawe co to bedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MIC Napisano 13 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 Tubelless jak dla mnie to by sie nadawal na maratony bo tam nie ma czasu na zmiane detki a mala dziurka w oponie sie zalepia gorzej jak sie nie zalepi. Ale i tak wole pozostac przy detkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szakq Napisano 14 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 a w xc jest czas na zmiane detki?chyba wlasnie predzej jest czas na maratonie niz na zawodach xc.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MIC Napisano 14 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 Nie sprecyzowalem. Chodzilo mi o wszelkie formy wyscigow rowerowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.