Putek Napisano 12 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 Mam zamiar zakupić deorki xt hydrauliki wraz z manetkami dc. Co sądzice o tych hamulcach, czy moge wsadzić tarcze 180mm do skareba?? I czy są warte swojej ceny?? Pozdrower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szakq Napisano 13 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 na hydraulikach XT mialem okazje sie przejechac troche ale to byly te starsze czterotloczkowe-dzilalay z tarczami 180mm wlasnie bardzo ladnie mysle ze nie wazysz z byt duzo wiec 180 mozesz zapakowac bez strachu, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alvaren Napisano 13 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 Do takiego rowerku jak ma nie potrzebne mu 180mm goście na fullach śmigają z 160mm np. Fistach z forum i mówi że wszystko jest oki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szakq Napisano 13 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 wiem wlasnie dzis jaade z fistachem na rowerek ale Kolega nie pytal cy potrzebuje takich tylko czy mu amorek wytrzyma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alvaren Napisano 13 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 Wiem wiem ale kolege mozna uświadomić że mu takie nie potrzebne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Putek Napisano 13 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 W sumie to dla mnie nie jest duża róznica czy będe miał 160 czy 180 tylko że 180 sie mniej grzeja a to chyba plus. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jo_jacek Napisano 13 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 Jeździłem u kolegi ze skarebem na XT na 160mm tarczy (Ta nowsza wersja nie 4ro tłoczkowa). Siła była porażająca haumjąc jednym palcem. jakby mnie było stac bym sam sobie sprawił jak wsadzisz 180mm to to nie wiem co to bedzie.. zabijaka :razz: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zimniasty Napisano 18 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2006 Masz Fulla Ere - tak:> Jeśli jeździsz w trucniejszym terenie i masz szanse na długie zjazdy to polecam n aprzód 180mm Ale skoro masz so tego swojego Authorka zapakowanego Skareba to rozumiem, że raczej wolisz coś lekkiego - może weźmiesz tarczę 160 przód i dla tych kilku gram 140 do tyłu ? - postaraj się też żeby wybrać DOBRE tarcze A jeśli chodzi o estetykę to całkiem ładnie prezentują się pofalowane ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.