Skocz do zawartości

[hample] Deore XT, warto?

Putek

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Mam zamiar zakupić deorki xt hydrauliki wraz z manetkami dc. Co sądzice o tych hamulcach, czy moge wsadzić tarcze 180mm do skareba?? I czy są warte swojej ceny??

Pozdrower

Napisano

na hydraulikach XT mialem okazje sie przejechac troche ale to byly te starsze czterotloczkowe-dzilalay z tarczami 180mm wlasnie bardzo ladnie :) mysle ze nie wazysz z byt duzo wiec 180 mozesz zapakowac bez strachu,

Napisano

W sumie to dla mnie nie jest duża róznica czy będe miał 160 czy 180 tylko że 180 sie mniej grzeja a to chyba plus.

Napisano

Jeździłem u kolegi ze skarebem na XT na 160mm tarczy (Ta nowsza wersja nie 4ro tłoczkowa). Siła była porażająca haumjąc jednym palcem. jakby mnie było stac bym sam sobie sprawił ;) jak wsadzisz 180mm to to nie wiem co to bedzie.. zabijaka :razz:

Napisano

Masz Fulla Ere - tak:>

Jeśli jeździsz w trucniejszym terenie i masz szanse na długie zjazdy to polecam n aprzód 180mm

Ale skoro masz so tego swojego Authorka zapakowanego Skareba to rozumiem, że raczej wolisz coś lekkiego - może weźmiesz tarczę 160 przód i dla tych kilku gram 140 do tyłu ? - postaraj się też żeby wybrać DOBRE tarcze ;)

A jeśli chodzi o estetykę to całkiem ładnie prezentują się pofalowane ;P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...
Forumrowerowe.org korzysta z plików cookies
Prosimy o zapoznanie się z naszą polityka prywatności, w której informujemy o naszych zaufanych partnerach oraz o tym, czym są pliki cookies, pamięć podręczna przeglądarki, w jakich celach i jak je wykorzystujemy, a także jak nimi zarządzać i czyścić. Klikając 'Zaakceptuj' - wyrażasz zgodzę na korzystanie z pamięci podręcznej przeglądarki - plików cookies i podobnych technologii m.in. w celach marketingowych, umożliwiając jednocześnie wyświetlanie na Twoim urządzeniu reklam dostosowanych do Twoich potrzeb oraz zainteresowań. Zapoznaj się z pełną treścią zgody klikając w link Ustawienia.