Skocz do zawartości

[manetki] manetki a przerzutka

Putek

Rekomendowane odpowiedzi

Znajomy w sklepie powiedział żeby niebrać do przezutki xtr'a manetek dual control. Co Wy o tym myślicie?? Ja bym chciał przerzutke xtr z odwrotną sprężyną i manetki deore xt dual control. Czy rzeczywiście takie coś nie mam sensu?? Jak to wszystko będzie współdziałało??

Z góry dzięki za odpowiedzi

PozdRower

P.S i tak stałem się amatorem :D:D

Gość kamoreks

A po co z odwrotną sprężyną. Kup nowe XTR z normalna i manetki też normalnie. Z tego co wiem duale szybko łapią luzy przez to że mają specyficzny sposób budowy.

kazdy ma swoje upodobania, ja mam duale i jestem z nich poki co zadowolony, fajnie sie zmienia biegi szczegolnie w dół :D ostatnio przywalilem jedna manetka w drzewo a druga o ziemie, na poczatku wygladalo tragicznie niby wszystko pozdzierane, jednak wystarczylo kilka razy mocno szmatka przetrzec i nie ma sladu, tylko malutke ryski zostały na plastikowych przykrywkach od zbiorniczka oleju. jedno co mi sie w nich nie podoba to to ze sa duze, zaraz za klamką taki duzy klocek sie trzyma.. :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...