Putek Napisano 12 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 Znajomy w sklepie powiedział żeby niebrać do przezutki xtr'a manetek dual control. Co Wy o tym myślicie?? Ja bym chciał przerzutke xtr z odwrotną sprężyną i manetki deore xt dual control. Czy rzeczywiście takie coś nie mam sensu?? Jak to wszystko będzie współdziałało?? Z góry dzięki za odpowiedzi PozdRower P.S i tak stałem się amatorem :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość kamoreks Napisano 12 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 A po co z odwrotną sprężyną. Kup nowe XTR z normalna i manetki też normalnie. Z tego co wiem duale szybko łapią luzy przez to że mają specyficzny sposób budowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Odi Napisano 13 Kwietnia 2006 Mod Team Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 To tylko kwestia upodobań. Dual controle mają chyba tyle samo zwolenników co przeciwników. Ja bym DC nie kupił z jednego powodu - nigdy na tym nie jeździłem i nie wiem czy by mi się spodobało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wania Napisano 13 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 a ja jezdze na DC od paru dni (manetki deore przerzutka xt) i jestem bardzo zadowolony nie widze jak na razie roznicy w porowniau do zwyklej xt. Rozwiazanie to bardz omi sie podoba a nuaka jest szybka i bezstresowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
neo6 Napisano 13 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 kazdy ma swoje upodobania, ja mam duale i jestem z nich poki co zadowolony, fajnie sie zmienia biegi szczegolnie w dół ostatnio przywalilem jedna manetka w drzewo a druga o ziemie, na poczatku wygladalo tragicznie niby wszystko pozdzierane, jednak wystarczylo kilka razy mocno szmatka przetrzec i nie ma sladu, tylko malutke ryski zostały na plastikowych przykrywkach od zbiorniczka oleju. jedno co mi sie w nich nie podoba to to ze sa duze, zaraz za klamką taki duzy klocek sie trzyma.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deathmount Napisano 14 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 tyl xtra bedzie bez problemu wspolpracowal z dc xt. ale jak juz wielokrotnie byla mowa na forum nie kazdemu pasuja dc i jezeli jeszcze na nich nie jezdziles raczej bym sobie odpuscil. ja osobiscie ich nie lubie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Putek Napisano 14 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 I tak właśnie zrobiłem. Zamówiłem manetki xt rapid fire i przerzutke tył xtr z odwrotną sprężyną. I będe na pewno zadowolony bo rapidy są sprawdzone i najlepsze według mnie Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deathmount Napisano 14 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 a nie lepiej by ci bylo zamowic tego xtra z normalna sprezyna do rf? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Putek Napisano 14 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 Jeździłem na xt z odwrotną i rf i byłem bardzo zadowolony, dlatego biore xtr z odwrotną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ogór Napisano 17 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2006 kazdy bierze to co lubi bedziesz zadowolony skoro ci sie to podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.