Tomeeeek Napisano 1 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2012 Witam. Panowie / Panie jaki możecie doradzić amorek o skoku 150 / 160 mm do Street Fightera 16" z przeznaczeniem do początkowego FR który jeżdżę na trasie na płaskim terenie...? Budżet - wiem że mały ale to na razie początki ; 650 zł Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaszter Napisano 1 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2012 Za 650 zł nawet o używkę ciężko, lepiej pozbieraj jeszcze trochę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin33892 Napisano 1 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2012 Czy tam ciężko to nie wiem. Ja wygrałem tydzień temu licytację Marzocchi Bomber Z1 Sport RV 150mm skoku,a którym pisze że zalecane przeznaczenie to All Mountain i FreeRide. Amortyzator był jak nówka,coś w nim cichutko pukało,ale w serwisie okazało się że nie dokręcone było pokrętło do zmiany szybkości odbicia amortyzatora, i przy okazji został wymieniony olej itp. Niestety nie mogę jeszcze ocenić jak chodzi,bo nie mam złożonego całego roweru ale tak na sucho to powiem że jest bardzo dobry. Szukaj okazji na allegro a na pewno coś znajdziesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomeeeek Napisano 1 Listopada 2012 Autor Udostępnij Napisano 1 Listopada 2012 A podpowiecie Panowie jakich modeli amorków mam szukać ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukaszs Napisano 1 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2012 z marzocchi drop off albo allmountain z RS może jakiś domain się trafi http://allegro.pl/rockshox-domain-302-r-180mm-2010r-i2738285774.html może jakiś SR Durolux się pojawi - też warto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomeeeek Napisano 2 Listopada 2012 Autor Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 A Panowie jak budżet zwiększyłbym do 750 zł ? Chyba 180 mm skoku do StreetFightera to troszkę za dużo...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 3 Listopada 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 3 Listopada 2012 Za takie pieniądze to można kupić coś ... ale to trzeba szukać okazji co sie trafi to brać za, 1000, 1300, 1500 juz mozna coś grymasić ale to 2x tyle pieniędzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heb89 Napisano 3 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2012 do SF nie pakuj wiecej niż 160, zalecane ma 150mm. Ona potrafią pęknąć. Kumpel lata na domainie u-tur (tak jak i ja) polecam bo ma płynna regulacje skoku. Zabawa w mieście i płaskie loty: 110mm a dh/fr 160. Albo jakiś marcok z ETA np. Z150fr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomeeeek Napisano 3 Listopada 2012 Autor Udostępnij Napisano 3 Listopada 2012 Panowie, a czy istnieje jakaś tania rama która wytrzyma amora ze skokiem 170 mm i będzie miała dobrą geometrie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sutil50 Napisano 4 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 Ja mogę ci sprzedać Marzocchi 55RS 140mm (prawdopodobnie można go zwiększyć do 160mm). Rocznik 2010. Cena 800zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eastern Napisano 4 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 Znajdziesz jak dobrze poszukasz. Ostatnio wisiał na licytacji roczny Durolux w genialnym stanie. Miał być mój, lecz dosłownie przespałem aukcję i.. poszedł za równe 610zł Aktualnie na allegro tylko parę Domainów tyle że z rurą 1,5 więc podejrzewam, iz lipa. Poza tym bardzo mało ciekawych aukcji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.