Skocz do zawartości

[Amortyzator] do Freeride - 150 / 160 mm

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Panowie / Panie jaki możecie doradzić amorek o skoku 150 / 160 mm do Street Fightera 16" z przeznaczeniem do początkowego FR który jeżdżę na trasie na płaskim terenie...?

Budżet - wiem że mały ale to na razie początki ; 650 zł

Pozdrawiam

Czy tam ciężko to nie wiem.

Ja wygrałem tydzień temu licytację Marzocchi Bomber Z1 Sport RV 150mm skoku,a którym pisze że zalecane przeznaczenie to All Mountain i FreeRide. Amortyzator był jak nówka,coś w nim cichutko pukało,ale w serwisie okazało się że nie dokręcone było pokrętło do zmiany szybkości odbicia amortyzatora, i przy okazji został wymieniony olej itp. Niestety nie mogę jeszcze ocenić jak chodzi,bo nie mam złożonego całego roweru ale tak na sucho to powiem że jest bardzo dobry.

Szukaj okazji na allegro a na pewno coś znajdziesz.

do SF nie pakuj wiecej niż 160, zalecane ma 150mm. Ona potrafią pęknąć. Kumpel lata na domainie u-tur (tak jak i ja) polecam bo ma płynna regulacje skoku. Zabawa w mieście i płaskie loty: 110mm a dh/fr 160. Albo jakiś marcok z ETA np. Z150fr

Znajdziesz jak dobrze poszukasz. Ostatnio wisiał na licytacji roczny Durolux w genialnym stanie. Miał być mój, lecz dosłownie przespałem aukcję i.. poszedł za równe 610zł :( Aktualnie na allegro tylko parę Domainów tyle że z rurą 1,5 więc podejrzewam, iz lipa. Poza tym bardzo mało ciekawych aukcji.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...