Skocz do zawartości

[koła] komplet za 900zł pod tarcze proszę o pomoc!

marnon

Rekomendowane odpowiedzi

zestaw jeden jest dla mnie do przyjęcia ale zamiast dt4.1d wzialbym mavic 717disc i nie revo a comp bo to pod tarcze ale nie wiem jeszcze co z piastami czy kulki xt czy maszyny cerit w sumie to twoja propozycja jest niezla ale chyba nie liczyles do tego zaplatania co?

To twój najlepszy wybór !!!! Polecam !!!

Obrecze: Mavic XC717 Disc 159zł w bikestacja (404g real)

Piasty: DT Swiss Cerit 109zł(allegro)/259zł(skleprowerowy) (220g/443g)

Szprychy: DT Competition Black 64szt 160zł(2.5zł/szt) w bikestacja (383g)

Cena: 846zł + wysyłki Waga: 1854g (dla mnie odpada)

Tego zestawu nie zajedziesz barddddddddzo długo !! i cena akurat <900zł :]

oswaldini a gdzie można dorwać te piasty Reborn'a ?? Bo stosunek waga/cena naprawde przyjemny :D

Pozdro

Reborny sa w MKBIKE a raczej były kilka dni temu zniknęły z listy towaru, nie wiem czemu :/ Wiem od dystrybutora ze nowa partia bedzie dostepna koncem maja bo wszystkie piasty sprzedali jak wyszedł katalog rowerowy (nie dziwie sie :])

ja jeździłem na mavicach crossland i po 3000km były w idealnym stanie choć waże 90 kg nie miały najmniejszego nawet bicia, na pewno do dualu sie nie nadają ale jeżeli lubisz maratony, jazdę po lesie a nawet nie wielkie hopki na pewno je docenisz, tym bardziej że są naprawdę uniwersalne-są pod tarcze i V no i można do nich założyć opony bezdętkowe a i z dętką można jeździć. No i podzespoły do takich kół są coraz tańsze i coraz bardziej dostępne. Jeżeli o mnie chodzi zdecydowanie polecam taki komplecik.

Pozdrawiam!

troszke mi się budżet zmniejszył do 750zł :unsure: wiec chyba poskładam na 717 disc , xt disc , dt competition black co do szprych to wydaje mi się ze w cenie jednej sztuki szprychy jest nypel stalowy czyż nie tak? bo bikestacja mówi że nie ma... pozdro

troszke mi się budżet zmniejszył do 750zł <_< wiec chyba poskładam na 717 disc , xt disc , dt competition black co do szprych to wydaje mi się ze w cenie jednej sztuki szprychy jest nypel stalowy czyż nie tak? bo bikestacja mówi że nie ma... pozdro

Jesli bierzesz czarne DT niewazne jaki model, to masz nyple srebrne (chyba alu) w cenie, jesli bike stacja pisze ze nie to chyba chca dodatkowo zarobic :/ nieładnie ;) moze pytales o wersje srebrna??!!

sprawdzałem w katalogu i do czarnych competition sa stalowe nyple w cene szprychy wliczone on twierdzi że nie wie że on kupuje pojedyncze szprychy i tam nie ma nypli z tego wszystkiego to chyba strace zafuanie do sklepów internetowych... wybiore się do stacjonarnego sklepu popytam a nóż też dostane rabat...

Wiesz co co do nich mam zaufanie !! Wiem co to za ludzie, mozliwe ze nie maja nypli, nyple sa jak kupujesz pudełko z kompletem 64/72 szprych i tam masz nyple, jezeli oni zaopatruja sie w jakiejs hurtowni moga brac nie ograniczona liczbe szprych, ale popatrz tez na ceny !!! Szprychy 1zł taniej niz w sklepie na 1szt !!!! (przy REVO) uwazam ze to bardzo DUZO !!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...