zondrin Napisano 1 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2012 Jak w temacie potrzebuję się dowiedzieć gdzie w Łodzi kupię dętki Schwalbe SV19 bądź Maxxis`a Welter Weight 29" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
edi7777 Napisano 13 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 Też się zastanawiam - w gosport mają chyba lekkie dętki cyt. Chciałbym kupić dętki schwalbe xxlight pod 26' - orientuje się ktoś gdzie można je w Łodzi dostać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xanagaz Napisano 15 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 Kiedyś można było je kupić w FR Shopie na Frańciszkańskiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobi125 Napisano 9 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 Ja kupowałem ostatnio w Exim -Biku .W tym na łagiewnickiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3143k4r2 Napisano 11 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 Dokladnie , Łagiewnicka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ErrorPL Napisano 11 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 Polecam bikemie na wydawniczej, ale nie wiem czy mają te konkretne dętki ale części mają sporo a i pomoc fachowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3143k4r2 Napisano 12 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Bylem dzisiaj na Puszkina w hurtowni "Piasta" maja sporo lekkich detek. Na polkach widzialem kilka rodzynkow roznego asortymentu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lunatic Napisano 9 Maja 2013 Udostępnij Napisano 9 Maja 2013 Cześć, czy ktoś się orientuje gdzie w Łodzi kupię oponę Schwalbe Smart Sam 26/2.1? PILNE!!! (Pytam w tym temacie ponieważ ogólny o sklepach w Łodzi został z jakiegoś powodu zamknięty). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rebel Napisano 10 Maja 2013 Udostępnij Napisano 10 Maja 2013 Cześć, czy ktoś się orientuje gdzie w Łodzi kupię oponę Schwalbe Smart Sam 26/2.1? PILNE!!! (Pytam w tym temacie ponieważ ogólny o sklepach w Łodzi został z jakiegoś powodu zamknięty). Zadzwoń do Piasty, tam mają dość duży wybór Schwalbe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lunatic Napisano 10 Maja 2013 Udostępnij Napisano 10 Maja 2013 Dzieki, juz mam. Z samego rana zadzwonilem do FR shopu i mieli dostepne od reki. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.