maćq Napisano 12 Kwietnia 2006 Napisano 12 Kwietnia 2006 Witam, problem jest następujący, próbuje znaleźć sobie konkretne gripy. Opiszę Wam jak wyglądają, może ktoś gdzieś takie znajdzie i da cynk, albo kupi i wystawi na allegro etc. Czarne Materiał to chyba guma, ale jakas taka miekka i nie lepi się. Chwyty mają niby profil anatomiczny ale na całej długości chwytu. Tz w przekroju poprzecznym mają ksztłt łezki i przekrój tan jest STAŁY na całej dlugości. Nie ma zadnych miejscowych zgrubień. Gripy te nie mają żadnych korków. Ich długość wynosi 14cm jeśli dobrze pamietam. Mój kumpel wykupił ze sklepu ostatnie 2 sztuki Skubaniec dał za nie chyba 12zł Zwiedziłem w Warszawie 6-7 sklepów i nigdzie nie było nawet podobnych Aha firma to chyba ERGO-GRIP czy cos podobnego pozdrówko poszukujące kurcze nie moge zedytować więc piszę 2 posta. Zadzwoniełem do kumpla i podał mi firmę: PROGRIP. www.progrip.com Na stronce odnalazłem ten model '776' tylko ze ja czarnych szukam... Wie ktoś gdzie można znaleźć takie gripy? HELP
Mod Team Odi Napisano 12 Kwietnia 2006 Mod Team Napisano 12 Kwietnia 2006 Chwyty Pro Grip bywają czasem na Allegro więc możesz zapytać sprzedawcy czy ma ten model, którego szukasz.
maćq Napisano 12 Kwietnia 2006 Autor Napisano 12 Kwietnia 2006 No właśnie tak zrobiłem... tylko wciąż czekam na odpowiedź. Mam nawet telefon do dystrybutora na Polskę więc jak sie nie uda na allegro to tam uderzę
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.