werty622 Napisano 31 Października 2012 Napisano 31 Października 2012 witam czy warto kupic ten rower Cannondale Saeco CAAD 3 rower szosowy amortyzator (2642689675) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
tobo Napisano 31 Października 2012 Napisano 31 Października 2012 Wygląda wizualnie niegłupio, jednak jest dosyć wiekowy (gdybam że ok 10 lat), Jeśli jest sprawny w tym widelec to wg mnie warto - ten amor szosowy to w polskich warunkach drogowych faktycznie dobre rozwiązanie.
werty622 Napisano 31 Października 2012 Autor Napisano 31 Października 2012 dzięki ,bardzo prosze o wiecej opini bo to mój pierwszy rower mój wzrost to178 cm czy by pasował
Mlodziutki Napisano 31 Października 2012 Napisano 31 Października 2012 Rower kumpla zresztą podam ci nick Dwornioka sądze subiektywnie że to będzie wyśmienity zakup rower jest cały czas aktualny z tego co mi wiadomo
monowiec Napisano 1 Listopada 2012 Napisano 1 Listopada 2012 2000zł to troche dużo a sprzęt nie jest jakiś świetny. Moja pierwsza szosa, była kupiona na allegro za 200zł i według mojej opinii od takiej warto zacząć. Do tego nie żal jak ukradną.
Dworniok Napisano 3 Listopada 2012 Napisano 3 Listopada 2012 O widze, że kolega z forum zainteresował się moim rowerkiem. Jeśłi chcesz jakiś dokładnych informacji, jakieś negocjacje to pisz na priv'a
meridian Napisano 4 Listopada 2012 Napisano 4 Listopada 2012 IMHO za 2000 tys. lub niewiele więcej można dostać coś bardziej rajcującego. Szczególnie z używek.
Dworniok Napisano 5 Listopada 2012 Napisano 5 Listopada 2012 Ludzie, wy się wypowiadacie na temat rowerów, a wy wiecie w ogóle. co oznacza marka CAnnondale. Bo coś mi się wydaje, że nie macie pojęcia co to jest za firma. Może ciocia wikipedia wam pomoże.
grzegosz Napisano 5 Listopada 2012 Napisano 5 Listopada 2012 Ciocia wikipedia nie potrzebna, żeby wiedzieć, że za 2tys można oczekiwać czegoś więcej niż starej ramy, 9rz ultegry i widelca, którego się nie zastąpi jeśli się popsuje. ot co.
Dworniok Napisano 5 Listopada 2012 Napisano 5 Listopada 2012 Ta rama jest kultową ramą, która jeździła na TDF. Firma Cannondale, ma klasę sama w sobie. Za 2tysiące kupisz lepszy osprzet, z tym się zgodzę, ale na pewno nie na ramie Cannondale tylko jakaś merida czy inny badziew. Ta rama ma ręcznie szlifowane spawy. ZObacz sobie, ile sama rama jest warta na ebay'u.
maciek190 Napisano 5 Listopada 2012 Napisano 5 Listopada 2012 nie wiem czy dobrze mówię ale: też cannon/taniej/lepszy osprzęt http://allegro.pl/kolarzowka-cannondale-w-carbon-shimano-ultegra-i2748442674.html
Dworniok Napisano 5 Listopada 2012 Napisano 5 Listopada 2012 Osprzęt może lepszy, ale w mojej są lepsze koła. I Rama jest lepsza na polskie drogi, ponieważ ma SilkRoad'a Mały amortyzatorek, regulowany, na mostku, jego skok wynosi 60mm
grzegosz Napisano 7 Listopada 2012 Napisano 7 Listopada 2012 Jak ktoś szuka komfortu na szosie, to niech od razu kupuje trekinga moim zdaniem. Nie bez powodu ten patent się nie przyjął, jakby był genialny to byśmy wszyscy z czymś takim jeździli. Można zainwestować w lepsze opony, nawinąć podwójnie owijkę, no ale amor...
Haligowka Napisano 7 Listopada 2012 Napisano 7 Listopada 2012 Rowery Merida są akurat bardzo dobre, a nowe są dużo lepsze od zużytego Cannondale'a ze szpecącym amorkiem z przodu... żenada jak dla mnie
Haligowka Napisano 7 Listopada 2012 Napisano 7 Listopada 2012 jak chcesz sprzedać cacko, to obniż cene o połowe, to może znajdziesz frajera. Na ten moment nawet bym sie nie pokusił na sam osprzęt
Dworniok Napisano 7 Listopada 2012 Napisano 7 Listopada 2012 ...usunieta tresc.... Widze, że bardo na tym sie znasz
Haligowka Napisano 7 Listopada 2012 Napisano 7 Listopada 2012 Odbiegasz od tematu troszkę, wyrażam opinię, że 2K za taki ... rower to zdecydowanie za dużo i nie widzę w nim nic nadzwyczajnego, żeby miał on aż tyle kosztować. No ale ja się nei czepiam, bo się przecież nie znam tak jak zapewne Ty...
tomkaz016 Napisano 8 Listopada 2012 Napisano 8 Listopada 2012 też posiadam cannondale caad 3 saeco , i nie będe ukrywał że za Twoj nie dałbym 2000zł . Ja za swój na osprzęcie ultegry 6500 , kołach coda na obręczach mavica cxp23 i łożyskach maszynowych dałem 1400 zł z wliczoną przesyłką . Do tego dostałem 2 mostki , buty northwave , pedały look i 2 nowe zapasowe dętki . Nie ma on co prawda amortyzatora z przodu , ale za to ma karbonowy widelec coda slice echelon .
werty622 Napisano 8 Listopada 2012 Autor Napisano 8 Listopada 2012 dzięki za zainteresowanie moim postem znawców tematu ,ten rower mi się spodobał teraz już wiem że za tą cene nie było warto ,zupelnie się na tym nie znam ale wlaśnie od tego jest forum ,może by mi ktoś pomógl coś znależc w cenie 1500-1700 .Zawsze chcialem spełnić swoje dzieciece marzenia mam 50 lat wzrost 178 cm waga około 70 kg ,żeby sie wybrać na jakiś wyścig dla amatorów
lajtspid Napisano 12 Listopada 2012 Napisano 12 Listopada 2012 To i ja się wypowiem: cena zawyżona o co najmniej o 700 zł. Pomijając "kultowość" ramy, która tak naprawdę jest repliką. to Shimano RSX to najniższa półka osprzętu (w dodatku archaiczna, 7 biegowa). Podobnie Sora. Koła też z najniższej półki. O tandetnych oponach CST nie wspominając. Za te pieniądze spokojnie można kupić współczesny rower, na 105/Ultegra z 9 przełożeniami z tyłu. Rower wystawiony jest już chyba 4, lub 5 raz i wcale się nie dziwię, że nikt dotychczas nie kupił.
Dworniok Napisano 12 Listopada 2012 Napisano 12 Listopada 2012 Sory cię, ale koła nie sa z najjniższej półki. To są shimano 600.
grzegosz Napisano 12 Listopada 2012 Napisano 12 Listopada 2012 a skąd Ty wytrzasnąłeś, że te koła to ultegra? Chyba nigdzie nie ma takiej informacji...
piotreeek Napisano 23 Listopada 2012 Napisano 23 Listopada 2012 ten rower wisi na allegro chyba z pół roku, cena nie maleje, więc chyba coś jest na rzeczy, albo kolega szuka jelenia, który da 2k za taki rower.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.