lajtspid Napisano 31 Października 2012 Udostępnij Napisano 31 Października 2012 Łódzkie Stowarzyszenie "Cyklomaniak" zaprasza wszystkich amatorów jazdy na rowerze do wzięcia udziału w 18 edycji Wyścigu i Rajdzie Niepodległości 11.11. 2012 (niedziela). Jest to jeden z najstarszych w Polsce wyścigów MTB. W tym roku po raz pierwszy przy wyścigu odbędą się również dwa rajdy – rowerowy na orientację i pieszy. Szczegóły i zapisy: Wyścig Niepodległości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 31 Października 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 31 Października 2012 Ubiegłeś mnie, nie mniej dodam od siebie że jest to super wyścig i okazja do integracji łódzkiego środowiska kolarskiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cuberider Napisano 11 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2012 Są już jakieś foty ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 12 Listopada 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 12 Listopada 2012 https://plus.google.com/photos/111830747521253217759/albums/5809613118054567633?banner=pwa Będą jeszcze zdjęcia z trasy z wyścigu kobiet i mężczyzn kategorii M6 i M7. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alkor Napisano 12 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2012 Jak tak patrze po tych fotach to w mojej części Łodzi było cieplej:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 12 Listopada 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 12 Listopada 2012 Ja jechałem w krótkim rękawku, uwierz mi było ciepło. Jak co roku świetny wyścig. Żałujcie wszyscy nieobecni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chickenowa Napisano 12 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2012 Cieplo bylo bardzo wczoraj... Fajna impreza i integracja po wyscigowa rowniez Zaraz wkleje tu swoje foty , mam nadzieje, ze chociaz czesc osob sie odnajdzie To teraz ja: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.544879378862308.143528.466177653399148&type=1&l=b5ae6f1c98 ENJOY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cuberider Napisano 12 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2012 Było bardzo fajnie i można było się sprawdzić w jakiej jest się kondycji Doktorek robił wszystkim zdjęcia więc na pewno każdy się gdzieś zobaczy Poza tym wszystko było dobrze zorganizowane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukaspecrh92 Napisano 12 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2012 Jak kupię rower to za rok się pojawię bo faktycznie fajna impreza. Ale jakoś specjalnie nie żałuje, że wczoraj nie byłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lajtspid Napisano 12 Listopada 2012 Autor Udostępnij Napisano 12 Listopada 2012 Wyścig po raz pierwszy na nowej trasie i moim zdaniem to zmiana na plus. Ten jeden podjazd naprawdę dał wszystkim w kość. Tu jeszcze jedna galeria ze zdjęciami: 11.11.2012 - Wyścig Niepodległości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukaspecrh92 Napisano 12 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2012 Fotki rewelacyjne. Jednak podłoże nie wygląda na szczególnie wymagające. Może tylko na zdjęciach takie wrażenie jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alkor Napisano 12 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2012 Macie jakiś ślad trasy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 12 Listopada 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 12 Listopada 2012 Śladu brak, możesz jeszcze pojechać w tamte rejony. Trasa jest mocno wyjeżdżona nie powinno być problemu ze znalezieniem śladów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lajtspid Napisano 13 Listopada 2012 Autor Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 http://www.sports-tracker.com/#/workout/JustynaDudczak/d58hnchmvmolc37e Nie wiem czy można pobrać jako ślad. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cuberider Napisano 13 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 Tylko start był w innym miejscu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lajtspid Napisano 13 Listopada 2012 Autor Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 Start jest zaznaczony małą kreseczką (blisko ul. Wycieczkowej). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alkor Napisano 13 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 O, dzięki- wystarczy to co jest. Po prostu chcialam sie przejechać zobaczyć z czym zmagali się zawodnicy:) A, że zrobię to najszybciej w weekend to lepiej mieć jakiś ślad oprócz wyjeżdżonej trasy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chickenowa Napisano 14 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 Jakby ktos byl zainteresowany to tu znajdziecie krotka relacje z wyscigu http://www.obiektywnalodz.pl/xviii-wyscig-niepodleglosci-w-lagiewnikach-zdjecia/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alkor Napisano 14 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 Ponoć nie mówi się autorom fotografii, rysunków itd, ze ładne fotografie/rysunki/itd. tworzą ale, że jestem totalnym laikiem to nie umiem tego inaczej wyrazić więc pozwól, że po prostu powiem, że bardzo ładne zdjęcia:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.