lliper Napisano 30 Października 2012 Udostępnij Napisano 30 Października 2012 (edytowane) Witam wszystkich skradziono 2 rowery z Olsztyna z ulicy bałtyckiej 37 (Zespół szkół elektronicznych i telekomunikacyjnych) o godzinie 11:19. Dartmor Hornet(czarny mat 2011) +Rock Shox Revelation Dual Position Air (biały z czerwonymi naklejkami) + Koła Ns fundamental (niebieskie) niebiesko-czarne nyple + biała kierownica NS Core (czarny połysk) + Rs Pike 426 (niebieskie uszczelki) Widzieliście tego faceta ? Widziałeś te rowery/części na aukcjach ? Proszę napisz do mnie lub zadzwoń !!!! GG:4430874 lub kom.506-430-884 Edytowane 30 Października 2012 przez lliper Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaszter Napisano 30 Października 2012 Udostępnij Napisano 30 Października 2012 Pewnie już ktoś wam to mówił, ale zostawiając takie rowery pod szkołą robicie głupotę. Macie zdjęcie złodzieja więc pewnie się wam uda go znaleźć , trzymam kciuki. PS: napisz gdy się znajdą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dymcio111 Napisano 5 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 Szkoda rowerów jakoś były zabezpieczone i czym, o ile można wiedzieć ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lliper Napisano 5 Listopada 2012 Autor Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 Mój był zabezpieczony zapięciem (linką) grubości ok 2cm średnicy a kolegi czymś cieńszym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dymcio111 Napisano 6 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 (edytowane) czyli praktycznie jakby nie były zabezpieczone...bo takie zapięcia się rozwala w parę sekund, praktycznie byle czym. kiedyś mi też ukradli 2 rowery, spięte linką taką jak linki w rowerze... człowiek głupi był... aż się nauczył i kupił w końcu u-locka Abus Granit X-Plus 54 wersje 300mm, ponad 300zł ale byle czym nie obetnie nikt. No i roweru prawie nigdzie już nie zostawiam na długo, a jak już to zawsze aby był na oku, o ile to możliwe. Chyba że jak wiem że na długo rower zostawiam to biorę stary i do byle czego też nie przypinam Szkoda bo fajne rowery, oby się znalazły i ten ch... będę lukał allegro od czasu do czasu Edytowane 6 Listopada 2012 przez dymcio111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi