Dromik Napisano 30 Października 2012 Napisano 30 Października 2012 Witam, staram się rozgryźć jak najlepiej zabezpieczyć linki przerzutkowe przed błotem. Oczywiście najlepiej zamknąć system, jeżeli nie mamy przystosowanej ramy do ciągnięcia wszystkiego w jednym kawałku to trzeba kombinować z przelotkami, koszulkami termokurczliwymi itp. Pomyślałem czy by nie rozwiercić aktualnych mocować tak, żeby przeszedł cały pancerz. Czy taka operacja jest bezpieczna? Będę musiał jakoś zabezpieczyć świeżo wywiercony otwór? Czy są jakieś przeciwwskazania? Pozdrawiam
mihalp90 Napisano 30 Października 2012 Napisano 30 Października 2012 Ja mam rozwiercone pod pełne pancerze i jakoś nic się nie dzieje
Dromik Napisano 31 Października 2012 Autor Napisano 31 Października 2012 Ktoś jeszcze próbował takiej operacji?
kraszak Napisano 31 Października 2012 Napisano 31 Października 2012 Przede wszystkim trzeba sprawdzić jaki będzie dostęp wiertarki do mocowań. Bo niestety może wyjść kicha jak będziesz rozwiercać pod złym kątem.
Fenthin Napisano 31 Października 2012 Napisano 31 Października 2012 Te elementy nie przenoszą żadnych obciążeń, więc możesz spokojnie wiercić, to popularna praktyka.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.