Gość Rowerzysta_eXtreme Napisano 12 Kwietnia 2006 Napisano 12 Kwietnia 2006 Witam serdecznie! Chciałem się Was poradzić... Co myślicie o takich lampkach jak tu - http://allegro.pl/item98037625__laserowe_k...cja_na_cd_.html Proszę o wypowiedź, zastanawiam się czy taki rodzaj oświetlenia podoba się ludziom... Ja myślę, iż jest się widocznym i to chyba +, poza tym fajnie to wygląda. A wy jak myślicie? Proszę o wypowiedź! Pozdrawiam
BART_osz Napisano 12 Kwietnia 2006 Napisano 12 Kwietnia 2006 Mysle ze za wszelka cene chcesz to sprzedac
qwertz Napisano 12 Kwietnia 2006 Napisano 12 Kwietnia 2006 :eek: Za 3 LEDy, baterie 9V i kawałek kabelka chcesz 20PLN(z przesyłką) ?? :eek: Za dużo tego raczej nie sprzedasz. Pzdr qwertz .
ShK Napisano 12 Kwietnia 2006 Napisano 12 Kwietnia 2006 czy baterie przyczepia sie do piasty?? jeśli tak to w jakis posób? bo chyba nie tasma klejąca...
Psychuś Napisano 12 Kwietnia 2006 Napisano 12 Kwietnia 2006 Zbliża się okres pierwszych komunii wiec może jakieś napalone 10-latki będą chciały mieć takie „fajne świecące koła”, ale raczej nikt więcej. Sam bym czegoś takiego nie doczepił do roweru. Życzę jednak powodzenia bo jak wiadomo czasem kupuje się takie zwałowe rzeczy z Allegro.
crazybiker Napisano 12 Kwietnia 2006 Napisano 12 Kwietnia 2006 Dzieci i owszem im lepiej je widac tym wiekszy plus dla ich bezpieczenstwa! Osobiscie nawet jeslibym przyczepil to do roweru to chyba zbyt dlugo by nie wytrzymal ten wynalazek na moim koleczku! Pzdr.
QWEY564 Napisano 12 Kwietnia 2006 Napisano 12 Kwietnia 2006 Totalna beznadzieja... Nie chciał bym mieć czegoś takiego w swoim rowerze... Może ktoś mi wyjaśni co to jest LASER bo ja widząc jakieś badziewie z lampkami choinkowymi("diody LED") totalnie się pogubiłem!!! :) może twórca tego tematu skoro jest taki mądry że zaśmieca to forum wyjaśni mi znaczenie słowa LASER, LED i różnicę pomiędzy tym szajsem a obleśnymi świecącumi wentylami :):)
spidero Napisano 12 Kwietnia 2006 Napisano 12 Kwietnia 2006 Laser- bez komentarza 3 diody czerwone 20 groszy za jedną, końcówka do baterii 50 groszy, kabelki 20 groszy, 3 rezystory 15 groszy, zacisk 1 sztuka dajmy na to 5 groszy razem 1,50 zł + bateria. Jest to na pewno lepsze od czegoś, co nazywają "magiczne wentyle". Facet daje nam jeden zacisk żeby taśmą nie kleić :lol: do dobrego montażu baterii potrzebne są 3. Pewnie diody musimy przykleić taśmą . Brak włącznika!!! Aha i moim zdaniem te kabelki są poprostu zakrutkie. Wiem, bo robiłem takie coś 3 lata temu wtedy to był totalny Hit, tylko, że ja robiłem z niebieskich super jasnych diód za 4 zł i moje lampki uruchamiało się przy kierownicy. Z takim czymś nie można wjechać na ulice no chyba, że ktoś lubi mandaty. Facet daje baterie, która wytrzyma, co najwyżej 20 godzin (tańszej baterii nie widziałem). Zdjęcie tych "laserów" było robione w trybie nocnym (widać podwójnie ramę, może rama też jest laserowa:P ) dlatego koło tak fajnie wygląda.
Gość Gość_mic_* Napisano 13 Kwietnia 2006 Napisano 13 Kwietnia 2006 3 diody czerwone 20 groszy za jedną, końcówka do baterii 50 groszy, kabelki 20 groszy, 3 rezystory 15 groszy, zacisk 1 sztuka dajmy na to 5 groszy razem 1,50 zł + bateria. a gdzie tak tanio czesci sprzedaja? hm?
QWEY564 Napisano 13 Kwietnia 2006 Napisano 13 Kwietnia 2006 W elektronicznym, w praktikerze itd Takie diody(a może nawet mocniejsze) są w zapalniczkach za 1,20zł więc skoro zwykła zapalniczka kosztuje 70-80gr to takie diodki warte są kilkadziesiąt groszy... Acha, na tej aukcji widać tandetne oblicze tego "bajeru": http://allegro.pl/item96690584__tuning_row...ola_wypas_.html
ShK Napisano 13 Kwietnia 2006 Napisano 13 Kwietnia 2006 "Od września 2005r. sprzedałem już ponad 700 zestawów." ooo ciekawe kto to kupuje... ja widziałem tylko taz takie cos przy rowerze a sporo jeźdze w nocy
Alvaren Napisano 13 Kwietnia 2006 Napisano 13 Kwietnia 2006 Dla mojego synka to moze bbym się skusił HEHEHHEHEHEHEH
spidero Napisano 13 Kwietnia 2006 Napisano 13 Kwietnia 2006 I tu widać twoją fachwość, pewno przepłacasz 5 razy za elemęty i zaopatrujesz się w jednym sklepie, ale wątpie. No ciekawe kto kupil 700 zestawów?? Jakieś 10-latki chyba. Jeszcze diody na wpinki co za szajs :025: A ciekawe kogo ten temat http://forumrowerowe.jgc.pl/oswietlenie-sp...d33-t12439.html tym bardzień że zostały założone w przedziale 15 minut.
zordiak Napisano 13 Kwietnia 2006 Napisano 13 Kwietnia 2006 Sorry ale według mnie straszna wiocha, to jak przybajerzyć fiata 125p
Schwefel Napisano 13 Kwietnia 2006 Napisano 13 Kwietnia 2006 Te foty są robione na długim czasie naświetlania, dlatego to tak bajerancko wygląda. Ja bym w życiu takiego sh*tu do bika nie założył. Szczególnie ta bateria przyczepiana do piasty.
Mako Napisano 13 Kwietnia 2006 Napisano 13 Kwietnia 2006 To ma wspaniala zalete. Jak jakis dres bedzie chcial nas napasc i zobaczy takie cos to uzna ze jedzie ziomal i nic nie zrobi. Wspaniale zabezpieczenie. Jeszcze dodaj do tego taki subwoofer gdzies na rame plytke tjechno i dres sie nie pozna. I takie pytanie komu sie oplaca to produkowac? Ps: Teraz zobaczlem na iste kupujacych.. straszne... ale co tu chciec polska
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.