Skocz do zawartości

[oświetlenie] lampki - efekt lasera na koło

Gość Rowerzysta_eXtreme

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Rowerzysta_eXtreme
Napisano

Witam serdecznie!

Chciałem się Was poradzić...

Co myślicie o takich lampkach jak tu -

http://allegro.pl/item98037625__laserowe_k...cja_na_cd_.html

Proszę o wypowiedź, zastanawiam się czy taki rodzaj oświetlenia podoba się ludziom... Ja myślę, iż jest się widocznym i to chyba +, poza tym fajnie to wygląda. A wy jak myślicie? Proszę o wypowiedź!

Pozdrawiam

Napisano

:) :eek: :) Za 3 LEDy, baterie 9V i kawałek kabelka chcesz 20PLN(z przesyłką) ?? :) :eek: :) Za dużo tego raczej nie sprzedasz.

Pzdr qwertz :).

Napisano

Zbliża się okres pierwszych komunii wiec może jakieś napalone 10-latki będą chciały mieć takie „fajne świecące koła”, ale raczej nikt więcej. Sam bym czegoś takiego nie doczepił do roweru.

Życzę jednak powodzenia bo jak wiadomo czasem kupuje się takie zwałowe rzeczy z Allegro.

Napisano

Dzieci i owszem im lepiej je widac tym wiekszy plus dla ich bezpieczenstwa! Osobiscie nawet jeslibym przyczepil to do roweru to chyba zbyt dlugo by nie wytrzymal ten wynalazek na moim koleczku! :) Pzdr.

Napisano

Totalna beznadzieja... Nie chciał bym mieć czegoś takiego w swoim rowerze...

Może ktoś mi wyjaśni co to jest LASER bo ja widząc jakieś badziewie z lampkami choinkowymi("diody LED") totalnie się pogubiłem!!! :):):)

może twórca tego tematu skoro jest taki mądry że zaśmieca to forum wyjaśni mi znaczenie słowa LASER, LED i różnicę pomiędzy tym szajsem a obleśnymi świecącumi wentylami :):):):)

Napisano

Laser- bez komentarza :D 3 diody czerwone 20 groszy za jedną, końcówka do baterii 50 groszy, kabelki 20 groszy, 3 rezystory 15 groszy, zacisk 1 sztuka dajmy na to 5 groszy razem 1,50 zł + bateria. Jest to na pewno lepsze od czegoś, co nazywają "magiczne wentyle". Facet daje nam jeden zacisk żeby taśmą nie kleić :lol: do dobrego montażu baterii potrzebne są 3. Pewnie diody musimy przykleić taśmą :P . Brak włącznika!!! Aha i moim zdaniem te kabelki są poprostu zakrutkie. Wiem, bo robiłem takie coś 3 lata temu wtedy to był totalny Hit, tylko, że ja robiłem z niebieskich super jasnych diód za 4 zł i moje lampki uruchamiało się przy kierownicy. Z takim czymś nie można wjechać na ulice no chyba, że ktoś lubi mandaty. Facet daje baterie, która wytrzyma, co najwyżej 20 godzin (tańszej baterii nie widziałem). Zdjęcie tych "laserów" było robione w trybie nocnym (widać podwójnie ramę, może rama też jest laserowa:P ) dlatego koło tak fajnie wygląda.

Gość Gość_mic_*
Napisano

3 diody czerwone 20 groszy za jedną, końcówka do baterii 50 groszy, kabelki 20 groszy, 3 rezystory 15 groszy, zacisk 1 sztuka dajmy na to 5 groszy razem 1,50 zł + bateria.

a gdzie tak tanio czesci sprzedaja? hm?

Napisano

"Od września 2005r. sprzedałem już ponad 700 zestawów." ooo ciekawe kto to kupuje... ja widziałem tylko taz takie cos przy rowerze a sporo jeźdze w nocy

Napisano

To ma wspaniala zalete. Jak jakis dres bedzie chcial nas napasc i zobaczy takie cos to uzna ze jedzie ziomal i nic nie zrobi. :) Wspaniale zabezpieczenie. Jeszcze dodaj do tego taki subwoofer gdzies na rame plytke tjechno i dres sie nie pozna.

I takie pytanie komu sie oplaca to produkowac?

Ps: Teraz zobaczlem na iste kupujacych.. straszne... ale co tu chciec polska

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...