Skocz do zawartości

[Reputacja, dział wasze rowery] Reputacja zaco i od kogo, wasze rowery dodawanie

paweloko

Rekomendowane odpowiedzi

Mam takie dwa problemy. Jak sprawdzić od kogo i za co dostałem punkcik reputacji. Kiedyś na profilu była taka opcja teraz nie mogę znaleźć.

Druga sprawa to dział wasze rowery. Chcę dodać swój rower. Pomimo że znajduje się już w garażu. Jest napisane żeby dodać go w garażu. Teraz nie wiem czy muszę jeszcze raz go dodawać, czy to jakiś błąd.

• 3 tygodnie później...

...no to ja się wetnę z pytaniem dotyczącem galerii/garażu: mając rower w garażu chciałbym go przenieść do galerii gdyż już się go pozbyłem - fajnie gdyby pozostał tutaj jako "inspiracja" dla potomnych, tudzież dla tych którzy chcą sie czegoś na jego temat dowiedzieć. Czy jest jakaś możliwość "przeklejenia" go czy też muszę od nowa zakładać galerię?

Czy istnieje szansa dodania opcji swobodnego przerzucania roweru pomiędzy galerią/garażem, może z zastrzeżeniem że będzie się znajdować tylko w jednym z tych miejsc?

POZDRo-:ver

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...