Skocz do zawartości

[amortyzator] Jaki do XC do 500-550zł?

qwert1

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

szukam amortyzatora do XC do ceny 500-550zł. Moja waga waha się między 70 a 75kg. Myślałem o jakimś powietrznym, epiconem bądź raidonem, jednak proszę o rady, gdyż w tej kwestii nie jestem zorientowany. Chciałbym, aby był lżejszy niż obecny, czyli poniżej 2400g

Witam

Pozwolę się podpiąć do tematu, prosiłbym o doradzenie mi w sprawie amora tak do 200zł potrzebuje go do MTB, maratonów, ewentualnie jakiegoś amatorskiego XC. Ja myślałem o XCM rocznik 2011/12 znalazłem taki za 200zł jednak nie wiem czy będzie to najlepszy wybór i właśnie dlatego proszę was o pomoc.

Muszę cię zmartwić w tym przedziale cenowym niestety nie znajdziesz amortyzatora do maratonów :) Taki amortyzator starczy no na weekendowe wypady wiem co mówię ścigałem się sezon na sprężynowym xct i mam już dość w piątek będę miał durina ale mniejsza z tym ja ci proponuje poczekać trochę dozbierać fundusze i kupić nowiutkiego epicona :) To jest już inna jazda :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...