Skocz do zawartości

[zaplatanie kół]czy zaplatał ktoś u Wojczal-Bike

outta82

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam,

jak w temacie, zaplatał któś u tego Pana. Proszę o jakieś info odnośnie jakości zaplatania.

Planuję zakupić tam taki zestaw http://www.wojczal-bike.pl/produkt.php?kod=1890&&id_pod_kat=157&&id_kat=104&&id_pp=38, a ponieważ ważę w okolicach 90kg zależy mi bardzo na pożądnym zaplocie. Bo wiem ( i tu proszę mi nie odpowiadać że dla mnie to tylko jakieś pancerne itd.) że takie zestawienie bez problemu daję radę nawet pod cięższymi bikerami jednak zaplot musi być na 102:D

Z góry dzięki,

Pozdrawiam

Napisano

Haj.

Kupiłem w tym sklepie koła złożone z piast novateca 711/712 ,obreczy Ztr Crest i szprych aero.Teraz zobaczyłem że prawie to samo chcesz złożyć(-:Różnica tylko w szprychach. Sapimy podobno mocniejsze.Oczywiście jezdze na bezdetkach(-:

Ważę co prawda niewiele(70kg) ale koła były wzorowo zaplecione. Przezyły forumowy wypad w góry,a lekko nie było nawet w dół(-:

Bawię sie w jazde w maratonach co prawda Mazovii ale jednak. Mogę jak najbardziej polecić. Gość rzeczowy,potrafi doradzić itd...

Napisano

może nie potrzeba pancernego zestawu dla Ciebie, ale Sapim laser przy tej wadze odradzam, lepiej wozić 30gram więcej na kołach i mieć sapim dlight

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...