bartezz Napisano 4 Listopada 2012 Napisano 4 Listopada 2012 Proponujesz koledze rower za dwukrotnie wyższy budżet. Napisał max 950 zł.
99tomcat Napisano 4 Listopada 2012 Napisano 4 Listopada 2012 to typ dla autora tematu. Co do roweru za 950 to nie ma zwyt wielkiego wyboru. Za kilka stówek więcej zaczyna się już inna rozmowa- można i xt trafić i jakąś torę. Drugie wyjście to polować na licytacjach a nóż widelec jakiś fajny rowerek pójdzie za bezcen. No ale tutaj to trzeba mieć cierpliwość i ustawionego snipa czy innego snajpera.
rybciasum Napisano 4 Listopada 2012 Napisano 4 Listopada 2012 Co do roweru za 950 to nie ma zwyt wielkiego wyboru. Za kilka stówek więcej zaczyna się już inna rozmowa- można i xt trafić i jakąś torę. I co Ci po jednej przerzutce XT gdzie reszta podzespołów spasowana na altus / alivio?
99tomcat Napisano 4 Listopada 2012 Napisano 4 Listopada 2012 Ja mowie o rowerach kilka klasy lepszych - dotyczy to całego napędu i amora.
ZbyszekZmysichKiszek Napisano 5 Listopada 2012 Napisano 5 Listopada 2012 pisalem o budzecie max 950 aby rowrer nie rzucal sie zbytnio w oczy a jednoczesnie byl w miare nowy i niezawodny. napisalem do sprzedawcy krossa prosbe o wiecej zdjec. pozdrawiam. ps. a ten kellys?
99tomcat Napisano 5 Listopada 2012 Napisano 5 Listopada 2012 Jeśli liczysz,że tańszy rower będziesz mógł bezpiecznie gdzieś zostawić to się zapewne mocno przejdzisz. 2 znajomym ukradziono sprzed miejsc publicznych- market i uczelnia rowery specjalnie składane jako 2 rower na miasto ,po którego nikt się nie schyli. Dlaczego ja swój trzymam w mieszkaniu i w pracy nigdzie nie zostawiam niestety. Mam nawet obawy na zimę go chować do garażu pod blokiem, bo nigdy nie wiadomo czy ktoś się nie połasi ;/
ZbyszekZmysichKiszek Napisano 5 Listopada 2012 Napisano 5 Listopada 2012 mam tego swiadomosc. w ciagu wielu lat jezdy na rowerach do tej pory juz, lub tylko , moje dwa rowery zmienily wlasciciela. bez mojej woli, oczywiscie. ale co zrobic, samochodu nie chce miec a komunikacji miejskiej nie lubie. wiec rower mi pozostaje... pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.