Skocz do zawartości

[rower, rama] Kross Level F2

tekosz

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

witam,

chce zrobić dziewczynie prezent na urodziny i kupić jej rower. wybrałem model Kross Level F2.

niestety z racji tego, że ma być to niespodzianka nie mogę przymierzyć dziewczyny do ramy, ani zrobić jej 'pomiarów' zalecanych przy dobieraniu rozmiaru. czy któraś z dziewczyn tutaj obecnych, bądz chłopak, którego dziewczyna posiada ten model może mi podpowiedzieć, jaki rozmiar ramy wybrać?

jej wzrost to 173 cm. z tabeli na stronie Kross'a wynika, że powininem wybrać rozmiar M, ale troche boje się kupować w ciemno.

pozdrawiam,

Tomek

Napisano

jej wzrost to 173 cm. z tabeli na stronie Kross'a wynika, że powininem wybrać rozmiar M

Jeśli budowa Twojej dziewczyny jest typowa(długie nogi,krótki tułów),to rama M (ponad 17")powinna być dobra,aczkolwiek najlepsza byłaby chyba 16".Oczywiście najlepiej przymierzyć się do konkretnego roweru.

A skąd wiesz,czy design tego modelu wywoła uśmiech zadowolenia na twarzy dziewczyny?

Napisano

A skąd wiesz,czy design tego modelu wywoła uśmiech zadowolenia na twarzy dziewczyny?

dzięki za odpowiedź. co do pytania, to mnie troche zaskoczyłeś. jeśli chodzi o design, to nawet mi się podoba. myślę, że jej też się spodoba. ucieszy się, że rower ma biały kolor z kolorystycznie dziewczęcymi akcentami i że ogólnie jest dedykowany dla kobiet.

Napisano

dzięki za odpowiedź. co do pytania, to mnie troche zaskoczyłeś. jeśli chodzi o design, to nawet mi się podoba. myślę, że jej też się spodoba. ucieszy się, że rower ma biały kolor z kolorystycznie dziewczęcymi akcentami i że ogólnie jest dedykowany dla kobiet.

a powiedź bo sam chcę kupić sobie rower krossa jednak zastanawiam się nad sklepem - na jaki się zdecydowałeś ostatecznie?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...