Skocz do zawartości

[rama] Ellsworth Evolve 29er

lanik

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie.

Mam się z zamieram zmiany sprzętu na przyszły sezon i chodzi mi po głowie full.

Z racji tego że śmigam na XC 29er to chciałbym zostać z taki kołeczkiem i na przyszły sezon.

Plan jest następujący aby na początku przyszłego roku zakupić nowy rowerek i na obecna chwile podchodzi w sumie tylko marka Giant http://www.giant-bicycles.com/pl-pl/bikes/model/trance.x.29er.1/14065/64190/. Ale przeglądając allegro natknąłem się na taki oto sprzęt: RAMA Ellsworth Evolve 29er / Niner / 29" NOWA (2716666217) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Czy wart swojej ceny? Ogólnie może ktoś mógłby powiedzieć coś na temat tej ramy, bo szczerze powiedziawszy niewiele znalazłem na jaj temat za wiele info.

Może również polecicie mi jakieś ramy ew. rowerki full.

• 2 miesiące temu...

nie chcę zakładać nowego tematu więc piszę tu...

na allegro spotkałem dwie ramy ellswortha i voodoo canzo niestety obydwie w mikrym rozmiarze bo 16’’,wie ktoś gdzie w PL uderzyć po ramę full pod koło 29''???

Ellswortha? Nigdzie, bo nie mają dystrybutora w PL.

Po Santę możesz uderzyć do Crazy Crank.

Po Pivota do Horizon Bikes.

Po Ninera i Ibisa (o ile Ripley wreszcie się pojawi) do Beastie Bikes.

Po MDE do Godlikebikes.

Reszty grzechów nie pamiętam, poza tym że zakup ramy dużych brandów (np. Scott czy Trek) jest nieopłacalny, bo cena jest specjalnie windowana.

Ellswortha? Nigdzie, bo nie mają dystrybutora w PL.

Kilka ram Ellswortha jest dostępnych od ręki w krakowskim TWR Michał Wandor.

Myślę, że Pan Michał mógłby sprowadzić co trzeba. On sam z żoną jeżdżą na Ellsworthach,

więc powiedziedzą o nich więcej.

Jeśli znasz angielski, to znajdziesz sporo na temat tych ram.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...