nabial Napisano 25 Października 2012 Udostępnij Napisano 25 Października 2012 oficjalnie tak, realna podawalem w tescie - sprawdz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinel Napisano 30 Października 2012 Autor Udostępnij Napisano 30 Października 2012 Mój waży 12,4 z pedałami (Candy 262g). Jak założę na wiosnę lekkie koła (teraz mi szkoda na zimowe warunki), to pewnie 0,5-0,8kg kg w dół, ale ja to przede wszystkim z moją wagą muszę się zmierzyć...jest dużo więcej do zgubienia... Wrażenia z pierwszej jazdy jak najbardziej pozytywne. Rower prowadzi się pewnie, ze skrętem też bez problemu (pomaga jednak ta długa kiera 71cm), sypki piach, podmokłe tereny to pestka na tych 29" kołach. A do prędkości zjazdowych to musze się jeszcze przyzwyczaić, bo oczy za mocno łzawią i pojawia się strach w oczach... Pewnie z czasem dostrzegę jakieś mankamenty, ale póki co jestem zadowolony z zakupu i mam nadzieję, że rower przetrwa bez większych obrażeń sezon zimowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stigzak Napisano 30 Października 2012 Udostępnij Napisano 30 Października 2012 Po co ten onanizm wagowy? Założę się, że w wielu przypadkach to nie rower jest najsłabszym ogniwem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinel Napisano 30 Października 2012 Autor Udostępnij Napisano 30 Października 2012 Nie musisz się nawet zakładać,,, sam rower nie pojedzie... a którym miejscu jest granica, gdzie to sprzęt ma decydującą rolę, to nawet nie wnikam, bo pewnie to rzecz również indywidualna... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 30 Października 2012 Udostępnij Napisano 30 Października 2012 Po co ten onanizm wagowy? Założę się, że w wielu przypadkach to nie rower jest najsłabszym ogniwem. Onanizm wagowy tak jak i ogólnie sprzętowy jest częścią zabawy w coś co zwie się hobby/pasja. I jest tak samo częścią satysfakcji jak mocna noga czy dobra technika. i jak dobrze wiesz nie musi się przekładać na nic praktycznego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi