Skocz do zawartości

[rama] Rama XC MTB Leader Fox Evolution 2012

dominik0987

Rekomendowane odpowiedzi

Ma tylko ma piwoty wykrecone ale to grosze w sklepie.

Wysłane z mojego GT-S5830 za pomocą Tapatalk

Oj nie ma żle w telefonie widziałem, nie ma! Ale to jest dowód że rama jest dość nowa, bo od V-ek się odchodzi. Polecam hydrauliki, to już nie jest kosmiczny wydatek.

Przecież ten Talon to rama pseudo sportowa ...

I wcale nie taka lekka , 1930 gr. w rozm. L :

http://testy.bikeboa...nt-talon-2-2011

W dodatku te ramy są krótkie (jak na pseudo-sportowe przystało) :

http://www.giant-bicycles.com/pl-pl/bikes/model/talon.2.disc/7729/45289/#geometry

Kup lepiej tego Leader Foxa

Znam pewną Tormentę, która ma już za sobą 3 lata użytkowania podczas wypraw w polskich i słowackich górach, bez mowy o jakimkolwiek oszczędzaniu sprzętu. Mogę naprawdę z czystym sumieniem polecić. Rama jest sztywna, naprawdę sztywna - porównując do modelu Merida Matts, z którym miałem do czynienia. Zero pęknięć, lakier ładnie trzyma. Szkoda tylko, że Accent z malowaniem stoi w miejscu, zamiast stworzyć coś podobnie subtelnego, a zarazem nowoczesnego jak Peak.

Znam pewną Tormentę, która ma już za sobą 3 lata użytkowania podczas wypraw w polskich i słowackich górach, bez mowy o jakimkolwiek oszczędzaniu sprzętu. Mogę naprawdę z czystym sumieniem polecić. Rama jest sztywna, naprawdę sztywna - porównując do modelu Merida Matts, z którym miałem do czynienia. Zero pęknięć, lakier ładnie trzyma. Szkoda tylko, że Accent z malowaniem stoi w miejscu, zamiast stworzyć coś podobnie subtelnego, a zarazem nowoczesnego jak Peak.

A co powiesz o niej: Accent El Norte pod amatorkę XC się nadaję?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...