Skocz do zawartości

[rama] Rama XC MTB Leader Fox Evolution 2012

dominik0987

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich, chciałbym Was zapytać czy warto kupić tę ramę i złożyć na niej rower. Powiem tylko że rower chce używać do ostrej jazdy w terenie. Może ktoś ma doświadczenie z tą marką? Miał taką ramę? Interesuje mnie też czy jest ona warta swojej ceny. Proszę o podpowiedzi odnośnie tej ramy.

Załączam link do aukcji na allegro

http://allegro.pl/show_item.php?item=2716287346&msg=Tw%C3%B3j+e-mail+zosta%C5%82+wys%C5%82any.&msgtoken=048a25b10f8bf5405c1e387864ffa85323220a1444b540a86acf77d00be2ff62

Proponujesz mu ramę o której na tym forum można przeczytać, że pęka ?

Link który podaję prowadzi do Tormenty Accenta 26'', nie wiem czemu wyświetla się Peak 29''. Poza tym, tamta rama pęka w miejscu mocowania sztycy, która jak sam posiadacz napisał, była trochę luźno osadzona.

Dominik, na forum jest kilku co mają ramy Tormenty, podpytaj ich czy są zadowoleni. Ja takiej nie posiadam i nie posiadałem.

Ramka w dobrym stanie nie potłuczona. Nie wiem który to rok ale po designie wnoszę że raczej nie stara. Dobra marka a za samą sztycę dasz co najmniej 100zł. Jak bym już nie kupił ramy to sam bym się nie zastanawiał.

Ramka w dobrym stanie nie potłuczona. Nie wiem który to rok ale po designie wnoszę że raczej nie stara. Dobra marka a za samą sztycę dasz co najmniej 100zł. Jak bym już nie kupił ramy to sam bym się nie zastanawiał.

Wielkie dzięki za opinię :thumbsup: czy reszta się zgadza z pw 524

Jeszcze jedno pytanie mi się nasuwa: czy ta rama ma mocowanie na V-brakei? bo mi się wydaję że ich nie ma

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...