Besto Napisano 22 Października 2012 Napisano 22 Października 2012 Witam, Szukam kogoś z Bydgoszczy z rowerem na kole 29. Zastanawiam się nad kupnem nowego roweru do jeżdżenia po okolicy i nie wiem czy wybrać full 26 czy HT 29. Na fullach miałem okazję pośmigać, a na 29 niestety nie. Mam wzrostu 174 cm więc pewnie najlepiej jakaś S lum M.
cup Napisano 7 Listopada 2012 Napisano 7 Listopada 2012 Witam, Szukam kogoś z Bydgoszczy z rowerem na kole 29. Zastanawiam się nad kupnem nowego roweru do jeżdżenia po okolicy i nie wiem czy wybrać full 26 czy HT 29. Na fullach miałem okazję pośmigać, a na 29 niestety nie. A gdybym zaproponował test fulla na kołach 29", to co byś powiedział? A sztywniaka też może by się udało załatwić od znajomego
Besto Napisano 7 Listopada 2012 Autor Napisano 7 Listopada 2012 A gdybym zaproponował test fulla na kołach 29", to co byś powiedział? A sztywniaka też może by się udało załatwić od znajomego Powiedziałbym, że mały rowerowy wypad jest wskazany. Odezwę się bezpośrednio.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.