marky5 Napisano 24 Października 2012 Udostępnij Napisano 24 Października 2012 Z doświadczenia mogę podpowiedzieć tyle,że LHM Delphi jest niezłą alternatywą dla olejów Shimano jak i dla Magury.Kupiłem go kiedyś tylko dlatego,że było szybciej i taniej.W XTR-ach kiedyś po wymianie praktycznie jakiejś większej różnicy nie było,ale jednak była nieco "miększa"klamka choć nie na tyle,że miałbym być jakoś szczególnie niezadowolony z działania.Z innymi "zamiennikami" nie miałem doczynienia.W Magura Marta SL Delfi jest też nieco gorszy od oryginalnego,tzn.muszę jednak nieco mocniej pocisnąć po klamce,ale i tak blokuję koło tylnie jednym palcem(tarcze 160mm),do przedniego muszę już zastosować co najmniej dwa palce.Nie znaczy to jednak abym zalecał LHM-a,zawsze lepiej korzystać z zalecanych firmowych produktów tym bardziej,że niewiele tego oleju potrzeba aby zalać hamulce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.