matiosy Napisano 20 Października 2012 Napisano 20 Października 2012 Witam Posiadam oto taką nóżkę http://rower-sport.pl/environment/cache/images/0_0_productGfx_bd9ade8421e8459a3e0c05656acacc33.jpg , http://static.testbike.hu/images/rvattpic/Kellys-Kicker-kitamaszto-0-egyeb-cuccok-NO.jpg?ts=2011-08-16%2016:32:39 Sam nie wiem jak to możliwe ,ale zgubiłem część od nóżki (plastik) ,coś takiego http://athleticsport.pl/Files/product/600/3176.jpg Teraz nóżka nie spełnia swojej roli ,bo brakuje tej części Spotkał się ktoś z takim problemem nietypowym ? ,można dokupić tą część ? Pozdro
maclaska Napisano 20 Października 2012 Napisano 20 Października 2012 Trudno orzec. Tanie sprzety maja to do siebie,ze czesci do nich ani widu,ani słychu. Ja używam acora-taka sama china jak reszta,u mnie sie sprawdzała (kolor szary,regulowana długość). chcesz,to odpale za browara (pijam guinessa) będę miał okazję jej się pozbyć;-) bo wyrzucić nie mam sumienia
mklos1 Napisano 20 Października 2012 Napisano 20 Października 2012 Spotkał się ktoś z takim problemem nietypowym ? ,można dokupić tą część ? Mało prawdopodobne. Nóżka to zbyt tani detal, by opłacało się do niego robić części zamienne.
matiosy Napisano 20 Października 2012 Autor Napisano 20 Października 2012 maclaska możesz foty dać ? mklos1 czy części zamienne ? hmm ,przecież to była część wymienna ,jak produkują to przecież ten plastik zakładają na nóżkę (metal) ,więc na pewno mają części Napisałem do producenta ,zobaczymy czy odpowie
mklos1 Napisano 21 Października 2012 Napisano 21 Października 2012 przecież to była część wymienna ,jak produkują to przecież ten plastik zakładają na nóżkę (metal) Ale nie opłaca się wprowadzać takiego detalu do sprzedaży...
maclaska Napisano 21 Października 2012 Napisano 21 Października 2012 @fotografowania stopki. Nie chce mi się iść do bikea. Jest taka jak ta Nie zdjąłem jej dotąd tylko dlatego, że już mi trochę w miejscach styku porysowała rurki tylnego trójkąta. Ale chyba dorastam do życia bez niej;-)
matiosy Napisano 22 Października 2012 Autor Napisano 22 Października 2012 @fotografowania stopki. Nie chce mi się iść do bikea. Jest taka jak ta Nie zdjąłem jej dotąd tylko dlatego, że już mi trochę w miejscach styku porysowała rurki tylnego trójkąta. Ale chyba dorastam do życia bez niej;-) Ty mi powiedz ile z przesyłką chcesz za to
maclaska Napisano 22 Października 2012 Napisano 22 Października 2012 gdybys byl z mego miasta,to umowilibysmy sie na piwo. Ile to jest dla ciebie warte? Koszta przesylki to oczywiscie kwestia obiektywna,do sprawdzenia w cenniku PP;-)
matiosy Napisano 22 Października 2012 Autor Napisano 22 Października 2012 gdybys byl z mego miasta,to umowilibysmy sie na piwo. Ile to jest dla ciebie warte? Koszta przesylki to oczywiscie kwestia obiektywna,do sprawdzenia w cenniku PP;-) Hee ,400km tylko Poczta to 10zł na pewno ,a reszta hmm Jutro jade do miasta ,to podejdę na serwis się zapytać czy nie mają jakiś części czy coś
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.