Greg00 Napisano 20 Października 2012 Udostępnij Napisano 20 Października 2012 Postanowiłem otworzyć temat odnośnie piast ponieważ w sieci niewiele można znaleźć A jest to bardzo ciekawa propozycja, ponieważ posiada wszytko to co starszy brat DT 240S a komplet jest cięższy o niecałe 50 gram U mnie decyzja padła na te piasty ze względu na mocowanie tarczy CL - Center Lock Piasta przód DT Swiss - 350 Piasta tył DT Swiss - 350 Piasty dotarły i czekają na przeplecenie kół Waga rzeczywista przód 157g tył 273g Co dla kompletu daje 430 gram A za mój komplet zapłaciłem ok 600 zł Jeżeli ktoś miał do czynienia z piastami może się podzieli doświadczeniami Na zagranicznych forach ludzie piszą o nich w samych superlatywach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
theka Napisano 20 Października 2012 Udostępnij Napisano 20 Października 2012 Do mnie dopiero jadą te piasty, tylko że w wersji 32H IS. Będą zamontowane w zestawieniu z DT Swiss XM450 + szprychy DT Competition. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RufusBiker Napisano 20 Października 2012 Udostępnij Napisano 20 Października 2012 Postanowiłem otworzyć temat odnośnie piast ponieważ w sieci niewiele można znaleźć A jest to bardzo ciekawa propozycja, ponieważ posiada wszytko to co starszy brat DT 240S a komplet jest cięższy o niecałe 50 gram U mnie decyzja padła na te piasty ze względu na mocowanie tarczy CL - Center Lock Piasta przód DT Swiss - 350 Piasta tył DT Swiss - 350 Piasty dotarły i czekają na przeplecenie kół Waga rzeczywista przód 157g tył 273g Co dla kompletu daje 430 gram A za mój komplet zapłaciłem ok 600 zł Jeżeli ktoś miał do czynienia z piastami może się podzieli doświadczeniami Na zagranicznych forach ludzie piszą o nich w samych superlatywach Gdzie kupiłeś za 600 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Greg00 Napisano 20 Października 2012 Autor Udostępnij Napisano 20 Października 2012 Gdzie kupiłeś za 600 ? http://www.bikeatelier.pl/index.php?main_page=advanced_search_result&keyword=dt+350+cl u mnie beda składane koła 29" ZTR crest + szprychy aero Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.