Konr4d Napisano 22 Października 2012 Autor Napisano 22 Października 2012 Takie rozwiązanie jest o wiele lepsze z tego co rozumiem pozwoli na pośrednią edycję pierwszego postu który będzie mógł być zawsze aktualny. Bardzo fajne i przy następnym rowerze na pewno skorzystam. Dzięki!
Root Admin Mieciu Napisano 22 Października 2012 Root Admin Napisano 22 Października 2012 Pierwszy post generuje jedynie nazwę roweru, datę dodania, opis i link do garażu. Nic więcej. Specyfikacja jest dynamiczna i zostaje w garażu. Jeżeli ktoś nie chce mieć swojego roweru w dziale 'wasze rowery' nie może dodać go do garażu. Jedno wiąże się z drugim. Nie ma żadnego check/uncheck.
Plastyk Napisano 22 Października 2012 Napisano 22 Października 2012 Konsensus. Ciesze się z tego Gdyż na filmwebie walczymy wciąż bez efektów... Zarząd tutaj to wzór!
siimon Napisano 30 Listopada 2012 Napisano 30 Listopada 2012 Mogę spytać co jeżeli miałem już temat w dziale "wasze rowery" a teraz dodałem rower do garażu? Mam dwa tematy... Można w miejsce utworzonego automatycznie podpiąć stary? Dziękuję
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.