xswistaqx Napisano 18 Października 2012 Napisano 18 Października 2012 Jak wyżej poszukuję pompki którą da radę napompować zarówno koła jak i damper (Giant Air-R). Wcześniej próbowałem do tego użyć stacjonarnej z Lidla i szło to bardzo ciężko tak więc poszukuję czegoś co nie będzie wymagało wieszania się na pompce żeby napompować amor Ważne żeby miała zasięg do ~200psi (póki co wystarcza ~150 w amorze ale może będzie trzeba nieco wzmocnić) i dało się dość precyzyjnie ustawić ciśnienie. Najlepiej żeby była dostępna gdzieś w Krakowie (szczególnie mile widziany mbike).
rzezniol Napisano 18 Października 2012 Napisano 18 Października 2012 Albo rybki albo akwarium ... Nie da się ... albo pompka będzie do kół i praktycznie nie da się precyzyjnie ustawić amorka, albo pompka do amorka i koło będziesz pompował wieki. Pozdro
rybciasum Napisano 18 Października 2012 Napisano 18 Października 2012 polecam w tej cenie kupić za 50zł pompke stacjonarną beto i za 60 zł pompke do amorka też beto
xswistaqx Napisano 18 Października 2012 Autor Napisano 18 Października 2012 Nie jest to złe rozwiązanie tym bardziej, że pompkę stacjonarną z Lidla "podrasowałem" i działa teraz znacznie lepiej (nawet amor do 11bar udało się nabić). Jednakże skoro istnieją takie rozwiązania "mobilne" to stacjonarne chyba też powinno się znaleźć.
michaljg Napisano 18 Października 2012 Napisano 18 Października 2012 Mam tę pompkę beto mp-036. Do kół raczej się nie nadaje, lepiej mi wychodzi pompowanie zwykłą pompką za 10zł. Do amortyzatora też nie bardzo, bo podczas odkręcania końcówki sporo powietrza uchodzi - pozostaje pompowanie amorka na czuja. Powiedzienie, że jak coś jest do wszystkiego, to jest do niczego, w tym przypadku się sprawdza.
xswistaqx Napisano 18 Października 2012 Autor Napisano 18 Października 2012 Czyli pozostaje używać Lidlowskiej pompki do kół póki wytrzyma a do tego zakupić pompkę do amortyzatora. Dzięki za odpowiedź
dymcio111 Napisano 18 Października 2012 Napisano 18 Października 2012 Ktoś używa pompki do amora Beto mp-035 ? I jak ona się sprawuje ? Będę musiał jakąś pompkę zanabyć, wcześniej myślałem nad Topeak ale podobno ta też dobra i cena prawie połowe niższa, więc czy warto tą Beto ? Wysłane z mojego HTC Desire za pomocą Tapatalk
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.