Skocz do zawartości

[pompka] stacjonarna do kół i amortyzatora do 100zł

xswistaqx

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jak wyżej poszukuję pompki którą da radę napompować zarówno koła jak i damper (Giant Air-R). Wcześniej próbowałem do tego użyć stacjonarnej z Lidla i szło to bardzo ciężko tak więc poszukuję czegoś co nie będzie wymagało wieszania się na pompce żeby napompować amor :) Ważne żeby miała zasięg do ~200psi (póki co wystarcza ~150 w amorze ale może będzie trzeba nieco wzmocnić) i dało się dość precyzyjnie ustawić ciśnienie.

Najlepiej żeby była dostępna gdzieś w Krakowie (szczególnie mile widziany mbike).

Napisano

Nie jest to złe rozwiązanie tym bardziej, że pompkę stacjonarną z Lidla "podrasowałem" i działa teraz znacznie lepiej (nawet amor do 11bar udało się nabić).

Jednakże skoro istnieją takie rozwiązania "mobilne" to stacjonarne chyba też powinno się znaleźć.

Napisano

Mam tę pompkę beto mp-036. Do kół raczej się nie nadaje, lepiej mi wychodzi pompowanie zwykłą pompką za 10zł. Do amortyzatora też nie bardzo, bo podczas odkręcania końcówki sporo powietrza uchodzi - pozostaje pompowanie amorka na czuja.

Powiedzienie, że jak coś jest do wszystkiego, to jest do niczego, w tym przypadku się sprawdza.

Napisano

Ktoś używa pompki do amora Beto mp-035 ? I jak ona się sprawuje ?

Będę musiał jakąś pompkę zanabyć, wcześniej myślałem nad Topeak ale podobno ta też dobra i cena prawie połowe niższa, więc czy warto tą Beto ?

Wysłane z mojego HTC Desire za pomocą Tapatalk

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...