Skocz do zawartości

[amortyzator przedni] Dla cięższego rowerzysty - XC

abt1

Rekomendowane odpowiedzi

Nowe Epicony są też z mocowaniem na QR9. Przykład http://www.ebay.pl/itm/Suntour-Epicon-X2-RL-R-Lite-100mm-Federgabel-26-MTB-2012-schwarz-Disc-1645g-Tap-/310614119577?pt=Sport_Radsport_Fahrradteile&hash=item48520b5499

Sam od niedawna jeżdżę na Epiconie i jak dla mnie małą wadą jest zapadanie się przy małym ciśnieniu (50PSI i amorek ma 95mm skoku).

[MOże byc jeszcze Marzocchi od rocznika 2010 ( 44 RLO), choc takiego posiadam, to nie będe mówił, że jest rewelacyjny, bo posypał się tłumik. ( ale jak kupisz nowego to masz gwarancję 2 letnią) Tłumik jest suntura.........więc i w epiconie moze go trafić szlag.

Nowe Epicony są też z mocowaniem na QR9. Przykład Suntour Epicon X2 RL-R Lite 100mm Federgabel 26" MTB 2012 schwarz Disc 1645g Tap | eBay

Faktycznie.

Sam od niedawna jeżdżę na Epiconie i jak dla mnie małą wadą jest zapadanie się przy małym ciśnieniu (50PSI i amorek ma 95mm skoku).

Dlaczego tak słabo go napompowałeś? Ja na moje 120 kilo nabijam 105psi i nic się nie zapada. Jaki masz SAG?

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...