refiko Napisano 17 Października 2012 Udostępnij Napisano 17 Października 2012 tytuł tematu wyczerpuje całkowicie treść mojego pytania... Kiedy przypadnie "szczyt" wyprzedaży na rowery czy części? Oczywiście nie ograniczam się jedynie do naszego kraju...;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenthin Napisano 17 Października 2012 Udostępnij Napisano 17 Października 2012 Wyprzedaże to już. Zajrzyj chociażby na CRC, skoro nie ograniczasz się do Polski. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
refiko Napisano 17 Października 2012 Autor Udostępnij Napisano 17 Października 2012 Tylko pytanie brzmi czy taniej już nie będzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenthin Napisano 17 Października 2012 Udostępnij Napisano 17 Października 2012 Zależy, co zamierzasz kupić. Przykładowo pewne jest, że całe rowery z rocznika 2012 i starsze będą tańsze na wiosnę. Inna sprawa, że części modeli może już wtedy po prostu nie być lub będą dostępne wyłącznie w skrajnych rozmiarach. Ale nie wróżę spadku cen na przykład topowym widelcom RS z Dual Air. Myślę, że mogą nawet podrożeć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
refiko Napisano 17 Października 2012 Autor Udostępnij Napisano 17 Października 2012 Myślę o całym rowerze. Biorę pod uwagę nowe jak i fajne używki. Na rynku wtórnym na wiosnę ceny chyba już będą rosły? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenthin Napisano 17 Października 2012 Udostępnij Napisano 17 Października 2012 Na wtórnym zapewne tak. Na pierwotnym zresztą także, ale... stare roczniki pójdą w dół, każdy sprzedawca woli mieć miejsce na nowy sprzęt niż trzymać stary i marnować przestrzeń magazynową. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mam16v Napisano 22 Października 2012 Udostępnij Napisano 22 Października 2012 Myślę o całym rowerze. Biorę pod uwagę nowe jak i fajne używki. Na rynku wtórnym na wiosnę ceny chyba już będą rosły? jeśli chodzi o używki to do marca można wyszukać okazje ,ale jest ich mniej wystawionych,a kwiecień i później będzie kilkakrotnie większy wybór Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinek1992 Napisano 23 Października 2012 Udostępnij Napisano 23 Października 2012 A na akcesoria do rowerów jak myślicie będą jeszcze mega wielkie wyprzedaże? Bo zrobiłem rozpiskę i trochę tego wyszło U mnie w stacjonarnym sklepie nie ma obniżek. Może w tym roku już ich nie będzie? kupić musze hamulce v-brake,gripy,jakąś sakiewkę itp itd. Jak coś będzie w jakimś sklepie to podeślijcie mi linka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DuzyMarek Napisano 23 Października 2012 Udostępnij Napisano 23 Października 2012 Przykładowo, Eurobike w Poznaniu w tej chwili proponuje już niższe ceny na rowery. Nie wiem jak na akcesoria. Chyba, trzeba dopytywać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
edi7777 Napisano 23 Października 2012 Udostępnij Napisano 23 Października 2012 Ja to mam wrażenie odnośnie rynku wtórnego, że wrzesień to był szczyt. Następny zacznie się w kwietniu na stare roczniki. Teraz tylko nieliczne okazje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
refiko Napisano 23 Października 2012 Autor Udostępnij Napisano 23 Października 2012 Czyli generalnie wstrzymać się z większym zakupem do końca zimy/ początku wiosny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.