abdul88 Napisano 17 Października 2012 Napisano 17 Października 2012 Witam.Sa jacys ludzie z Lubina Ścinawy na wspólne wypady.aktualnie mam Bulsa crossa i bedzie szosa tylko klamkomanetke załozyc musze.Śą jacys chetni na wypady po okolicach ?
AndrzejAA Napisano 17 Października 2012 Napisano 17 Października 2012 Ja z chęcią pojeździłbym od nowego sezonu po tamtych okolicach, bo drogi wokół Legnicy mam już zabazgrane na mapie ;p
abdul88 Napisano 19 Października 2012 Autor Napisano 19 Października 2012 Zapraszam w te rejony .Sa fajne traski
chaozz Napisano 20 Października 2012 Napisano 20 Października 2012 Hej! My z ziomkami z DGR MTB Góra atakujemy często tereny na północ od Ścinawy. Lasy między miejscowościami Wysokie, Kłębów, Miłogoszcz, Nieszczyce, Naroczyce, Chobienia. Dla wszystkich lubiących ambitniejsze wyjazdy xc (można tam wyciągnąć około 1000 metrów przewyższenia) są to pagórki oferujące naprawdę ciekawą alternatywę dla ludzi cierpiących na brak możliwości wyjazdu w góry. Ze Ścinawy macie tam może ze 20 km akurat na dobrą rozgrzewkę Tutaj track z jednej naszych wypraw dgr mtb 12.08.12 | Cycling Workout | Endomondo Peace!
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.