Skocz do zawartości

[koła] koła o wyglądzie klasycznym

Romeq07

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam serdecznie.

Jestem w trakcie pewnego amatorskiego projektu na podstawie ramy Jaguara i potrzebowałbym ładnych kół o klasycznym wyglądzie.

Jedyne, jakie udało mi się znaleźć w parze to http://allegro.pl/ko...2677863616.html

Problem w tym, że nie wiem, jak dokładnie ocenić ich stan, o firmie nie mogłem się doczytać nigdzie i nie wiem, czy są warte swej ceny.

Jeżeli byłaby taka możliwość, chciałbym znaleźć koła do 200zł. Nie jest to wielko-budżetowy projekt, w ramach czasu bd go ulepszał, gdy dostanę znaczny przypływ gotówki. :)

Napisano

Nie. Myślałem raczej nad alu 1, 2 komorowymi. (czym się to różni? słyszałem różne opinie na ten temat)

Chodzi mi o wygląd. WIększość modeli, na jakie trafiałem, wyglądała zbyt nowocześnie. Nie chcę robić z szosy czołgu, toteż szukam 28", alu srebrne, bez żadnych napisów najlepiej, na 36 szprych.

Stożkowe mnie nie interesują, nie robię ostrego koła :)

Napisano

O takie mi chodzi właśnie. Ambrosio Montreal wyglądają jak te, których szukam docelowo :) Poszukam jeszcze za Twoją wskazówką na forum, dzięki :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...