koszmarnyPanic Napisano 17 Października 2012 Udostępnij Napisano 17 Października 2012 tak jak wyzej poszukuje amortyzatora do miasta max budżet to 250 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 17 Października 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 17 Października 2012 Do crosa 28" czy górala 26", czy może 29"? A po co do miasta amortyzator? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dromik Napisano 17 Października 2012 Udostępnij Napisano 17 Października 2012 Jak dla mnie najlepsza amortyzacja na miasto to sztywny stalowy widelec. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koszmarnyPanic Napisano 17 Października 2012 Autor Udostępnij Napisano 17 Października 2012 góral 26 .wydaje mi sie ze bedzie potrzebny, pokonywanie wielu krawężników z dużą szykością jest uciązliwe + dużo powietrza .nie lubie pomóżcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DEVILEK Napisano 17 Października 2012 Udostępnij Napisano 17 Października 2012 XCR z blokadą, która przyda Ci się czasami, gdy już zabraknie krawężników. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koszmarnyPanic Napisano 19 Października 2012 Autor Udostępnij Napisano 19 Października 2012 czemu stalowy .moze ktoś wytłumaczyć?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukas85 Napisano 19 Października 2012 Udostępnij Napisano 19 Października 2012 Stalowy widelec lepiej tłumi drgania niż aluminiowy, ale jest mniej sztywny. Sam po mieście pomykam często na zimówce ze stalowym widelcem i lepiej mi się jeździ niż z amorem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koszmarnyPanic Napisano 19 Października 2012 Autor Udostępnij Napisano 19 Października 2012 dałeś mi do myslenia . a widelec jaki konkretnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koszmarnyPanic Napisano 20 Października 2012 Autor Udostępnij Napisano 20 Października 2012 może ktoś coś zaproponowac ???.jaki sklep polecacie, o bardzo dużym asortymencie oczywiście rowerowym ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adriansocho Napisano 20 Października 2012 Udostępnij Napisano 20 Października 2012 pomóżcie obawiam się, że moja pomoc będzie w formie porady. Jeśli pokonujesz krawężniki (rozumiem, że chodzi o wjeżdżanie na, a nie zjeżdżanie z krawężników, bo do tego nie trzeba amora) z dużą prędkością, i nie łapiesz przez to gumy z tyłu, to znaczy, że chyba jeździsz tylko na przednim kole... Weź coś ze skokiem >120 mm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koszmarnyPanic Napisano 20 Października 2012 Autor Udostępnij Napisano 20 Października 2012 nie. teraz jestem na kupnie widelca stalowego ,chce sprubowac jak to jest.... czy mozecie cos polecic ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koszmarnyPanic Napisano 21 Października 2012 Autor Udostępnij Napisano 21 Października 2012 chce dzis już części zamówić. pomocy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
99tomcat Napisano 21 Października 2012 Udostępnij Napisano 21 Października 2012 bez urazy ale szybko to cygan dzieci robi jak to mówi przysłowie Przy takiej kwocie na szybko kupisz złom. Będzie zapewne problem nawet dostać xcm-a. Ja bym na spokojnie rozejrzał się przynajmniej za raidonem jakimś z demontażu na allegro. to już zupełnie inna liga Nie podałeś też średnicy sterów - jeśli nie masz 1 1/8 to już w ogóle będzie tragedia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koszmarnyPanic Napisano 21 Października 2012 Autor Udostępnij Napisano 21 Października 2012 półzintegrowane 1 1/8" takie stery . widelec sztywny stalowy jak wyżej pisalem. najlepiej jak bym kupił w jednym sklepie internetowym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
99tomcat Napisano 21 Października 2012 Udostępnij Napisano 21 Października 2012 Ja bym do naszych dziurawych miast nie brał sztywnego widelca ale co kto lubi. Zapewne najłatwiej wziąć coś z velo- 3/4 sklepów może od nich zamawiać np coś takiego : http://www.velo.pl/produkty/?m=1&pk=%&id=14 ale masz kilka modeli do wyboru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koszmarnyPanic Napisano 21 Października 2012 Autor Udostępnij Napisano 21 Października 2012 czy dostane w tym sklepie velo te stery VP-A41AC ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slimaczek Napisano 16 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 Gdyby ci sie udało wygrać to to juz byś miał naprawde dobry amorek powietrzny http://allegro.pl/amortyzator-epicon-26-rld-air-manetka-is-160-i2785237824.html Tylko pewnie i tak w końcu pojdzie za ok 350,400 zł co odbiega od twojego zakresu cenowego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.