szliri Napisano 16 Października 2012 Udostępnij Napisano 16 Października 2012 Jestem ciekaw waszego zdania na temat powyższy. Ja osobiście dodam że jestem całą sprawą zażenowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
delmariano Napisano 16 Października 2012 Udostępnij Napisano 16 Października 2012 Ta, mają dach, zamknąć nie mogą. Po co stadion z którego nie można w pełni kożystać. Nad jakością organizacji, nawet niebo zapłakało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 16 Października 2012 Udostępnij Napisano 16 Października 2012 Nosz k... mać nie trzeba być chyba mega meteorologiem by przewidzieć opady jak od wczoraj wszelkie darmowe serwisy pogodowe prognozują opady.... a co im by się stało jak by nawet zapłacili kilka złotych IMGW za szczegółową prognozę.... banda debili... Ale jaja, ja chcę zwrotu moich podatków, które poszły na stadion z zamykanym dachem, który zamyka się na upał a otwiera na deszcz!!! Potrafią zamykać na upał, a otwierać na deszcz... śmiać się czy płakać? Kolejny raz pieknie się pokazaliśmy przed światem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szliri Napisano 16 Października 2012 Autor Udostępnij Napisano 16 Października 2012 Żyjemy w Polsce Dobrze, że nie pojechałem bo miałem taki zamiar pewnie bym teraz kimał w jakimś parku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kenzo Napisano 16 Października 2012 Udostępnij Napisano 16 Października 2012 Taka kupa kasy w błoto. Winni takiemu partactwu powinni wisieć powieszeni za j**a... wiadomo jednak, że im się upiecze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
demek Napisano 16 Października 2012 Udostępnij Napisano 16 Października 2012 od 20:20 obrzucalem blotem pzpn i reszte. teraz przestalem bo wg przepisow fifa faktycznie MOZE to byc wina delegata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maclaska Napisano 16 Października 2012 Udostępnij Napisano 16 Października 2012 Dajcie spokój. Hiszpania-Francja 1-1, nieuznany gol, niestrzelony karny, wyciągane fartem piłki, piłka od nogi do nogi, festiwal kiksów, szalona pogoń i wyrównanie w ostatniej sekundzie. Więcej emocji niż otwarty dach;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kenzo Napisano 16 Października 2012 Udostępnij Napisano 16 Października 2012 od 20:20 obrzucalem blotem pzpn i reszte. teraz przestalem bo wg przepisow fifa faktycznie MOZE to byc wina delegata Może. Nie zmienia to faktu, że drenażu brak a dach to jakaś ściema. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 16 Października 2012 Udostępnij Napisano 16 Października 2012 Meczu może nie było ale za to interwencja ochrony przednia http://www.youtube.com/watch?v=KPoip7HePRQ&feature=share[/media] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tedolf Napisano 17 Października 2012 Udostępnij Napisano 17 Października 2012 wielka kompromitacja, w angielskich mediach śmieli się że polaków nie stać na maszyny do zbierania wody, bo wszystko poszło na dach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzymo Napisano 17 Października 2012 Udostępnij Napisano 17 Października 2012 od 20:20 obrzucalem blotem pzpn i reszte. teraz przestalem bo wg przepisow fifa faktycznie MOZE to byc wina delegata Owszem, delegat ma głos decydujący, do tego przepisy są też takie, że oficjalny trening musi być w tych samych warunkach co mecz (a był, jak nie padało). W cywilizowanym świecie robi się tak - przesuwamy mecz o 45 minut, przed nim 15 minut treningu i już powyższy warunek jest spełniony Wszędzie to działa, ale u nas oczywiście nie, bo "niedasię" zasunąć dachu... Jest mi najzwyczajniej wstyd za postawę organizatorów i tłumaczenia się, że nikt nie chciał zamknięcia dachu. Fakt, nie mógł chcieć, bo "niedasię" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gromosmok Napisano 17 Października 2012 Udostępnij Napisano 17 Października 2012 Dziki Kraj - Plotki, ciekawostki, śmieszne zdjęcia i komiksy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DuzyMarek Napisano 17 Października 2012 Udostępnij Napisano 17 Października 2012 Oj tak, rysunek z Jackiem Gmochem też jest moim faworytem. Interwencja ochrony również przednia. No cóż, dzisiaj za to remisik i nie ma co płakać nad... otwartym dachem EDIT 18.10.2012 A dziś natknąłem się jeszcze na coś takiego: http://i1.ryjbuk.pl/32230b0dcc53a9186fb52182c7ba2044ad1e7457/felix-png Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.