Skocz do zawartości

[wydarzenie] mecz Polska - Anglia

szliri

Rekomendowane odpowiedzi

Nosz k... mać nie trzeba być chyba mega meteorologiem by przewidzieć opady jak od wczoraj wszelkie darmowe serwisy pogodowe prognozują opady.... a co im by się stało jak by nawet zapłacili kilka złotych IMGW za szczegółową prognozę.... banda debili...

Ale jaja, ja chcę zwrotu moich podatków, które poszły na stadion z zamykanym dachem, który zamyka się na upał a otwiera na deszcz!!!

Potrafią zamykać na upał, a otwierać na deszcz... śmiać się czy płakać? Kolejny raz pieknie się pokazaliśmy przed światem ;)

od 20:20 obrzucalem blotem pzpn i reszte.

teraz przestalem bo wg przepisow fifa faktycznie MOZE to byc wina delegata

Owszem, delegat ma głos decydujący, do tego przepisy są też takie, że oficjalny trening musi być w tych samych warunkach co mecz (a był, jak nie padało).

W cywilizowanym świecie robi się tak - przesuwamy mecz o 45 minut, przed nim 15 minut treningu i już powyższy warunek jest spełniony :) Wszędzie to działa, ale u nas oczywiście nie, bo "niedasię" zasunąć dachu...

Jest mi najzwyczajniej wstyd za postawę organizatorów i tłumaczenia się, że nikt nie chciał zamknięcia dachu. Fakt, nie mógł chcieć, bo "niedasię" :)

Oj tak, rysunek z Jackiem Gmochem też jest moim faworytem.

Interwencja ochrony również przednia.

No cóż, dzisiaj za to remisik i nie ma co płakać nad... otwartym dachem :)

EDIT 18.10.2012

A dziś natknąłem się jeszcze na coś takiego: http://i1.ryjbuk.pl/32230b0dcc53a9186fb52182c7ba2044ad1e7457/felix-png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...